Neler Yeni

Starjer maas kartı hakkında yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mustafa
Daha resit degilim staj goruyorum maasımın yatabilmesi için kartta ihtiyacım var nasıl cıkartılır ve hangi bankayı tercih etmeliyim avantajları nelerdir

Bünyamina

80+ Platinum
Daha resit degilim staj goruyorum maasımın yatabilmesi için kartta ihtiyacım var nasıl cıkartılır ve hangi bankayı tercih etmeliyim avantajları nelerdir
Çalıştığın iş yeri sana şu bankadan hesap açarsan iyi olur dedi mi sor hem onlara da sana da kolaylık olur. Velinle açacağın şubeye git staj için hesap açılacak de hallederler 5-10dk ya.

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
Eğer kurumsal biryerse git yetkili biryerle konuş eğer dükkan ise muhtemelen elden alırsın. eğer kurumsal yerse otel gibi onların dediğini çıkarman lazım. ayrıca tek başına hesap açamazsın velin ile gidiceksin

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Murat
Genelde staj yaptığın yer bankayı söyler ama söylemediyse qnb finansbank kullanabilirsin. 6 yıl oldu kullanıyorum memnunum bir sıkıntısını görmedim

Golf 4 R32

80+ Silver
Çalıştığın iş yerine soruyorsun hangi bankadan hesap açman gerektiğini. Hem annen hem baban gerekiyor ikisi ile birlikte sana hangi bankayı söylerlerse o bankaya gidip hesap açıyorsun.

baykemal

80+ Bronze
Bende seneye staj'a gideceğim. Çalışacağım yer ziraat istiyor fakat ziraat'i hiç sevmiyorum. İlla ki söyledikleri bankayı mı kullanmam gerekiyor? Yoksa ayrı bir banka kullanabiliyormuyum?

Bünyamina

80+ Platinum
Bende seneye staj'a gideceğim. Çalışacağım yer ziraat istiyor fakat ziraat'i hiç sevmiyorum. İlla ki söyledikleri bankayı mı kullanmam gerekiyor? Yoksa ayrı bir banka kullanabiliyormuyum?
Çalışacağın yere dürüstçe "Sevmiyorum başka banka olmaz mı ?"diye sor biz ne diyelim yani saçma olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çalıştığın iş yerine soruyorsun hangi bankadan hesap açman gerektiğini. Hem annen hem baban gerekiyor ikisi ile birlikte sana hangi bankayı söylerlerse o bankaya gidip hesap açıyorsun.
Hangi bankadan cıkaracam bana kalmıs sadece ben en avantajlı(nebilim daha fazla taksitli 1000tl alışverisi 10tl hediye vs bilmem anlatabiliyormuyum)bankayı arayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çalıştığın iş yeri sana şu bankadan hesap açarsan iyi olur dedi mi sor hem onlara da sana da kolaylık olur. Velinle açacağın şubeye git staj için hesap açılacak de hallederler 5-10dk ya.
Hocam banka secme bana kalmıs bişe

Sor çalışacağın yere dürüstçe "Sevmiyorum başka banka olmaz mı ?"diye sor biz ne diyelim yani saçma olur.
Ben sadece en avantajlı bankayı arıyom

Bünyamina

80+ Platinum
Hangi bankadan cıkaracam bana kalmıs sadece ben en avantajlı(nebilim daha fazla taksitli 1000tl alışverisi 10tl hediye vs bilmem anlatabiliyormuyum)bankayı arayım

Kafana göre bak araştır seç bir tane sana yakın olan ne bileyim artılarını say seç.

Golf 4 R32

80+ Silver

Ben sadece en avantajlı bankayı arıyom
Ziraat iyidir

Bura.K

80+ Silver
Çalıştığın iş yerine göre değişir. Adam sana söyler, ya da kafana göre takıl der. Son gün sen söylersin, ona yatırır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,632
Üyeler
161,729
Son üye
ludox
Top Bottom