- Reaksiyon skoru
- 5,713
Starlink standart kit 600 dolar = 24624 TL.
Teslimat ücreti 50 dolar = 2052 TL.
Paket ücreti ayda 100 dolar = 4.104 TL
Yayıncılar dışında alacak olan kişilerin olacağını sanmıyorum.
şöyle ping durumu konumlara yönlendirmeye göre değişiyormuş sanırsam. Sistem tam entegre konumlara oturduğunda, size verdikleri Starlink uydusunu uygulamanın adımlarıyla uzaya fırlattıkları uydunun görebileceği bir konuma yerleştiriyorsunuz.peki nasıl çalışıyor bu sadece uyduya bağlı ve sınırsız internet mi veriyor hızı ne kadar lag sorunu falan hiç olmuyor mu bunlarda
Özel fiyatlandırma olur mu acaba ben orasını merak ediyorum. Daha erken de gelecekti, önünü kesmişlerdi geçen sene. Belki de daha rekabetçi bir fiyat peşindeydiler.Starlink standart kit 600 dolar = 24624 TL.
Aynen ping olayı sıkıntı ama mesela hiç internet alamayan veya sürekli neti kopan konumlar için ilaç gibi.Oyun için uygun değil siye biliyorum gecikme değerleri yüksek. Coğu yerde 200 500 görüyor
Taşınır olması artı
Ama oyun ve ping konusunda kötü bence
Telefonda sana uydu için nereye koyman gerektiği konusunda işe yarıyor ping fark etmiyor değişiklik az oluyor ama download upload ciddi artıyorşöyle ping durumu konumlara yönlendirmeye göre değişiyormuş sanırsam. Sistem tam entegre konumlara oturduğunda, size verdikleri Starlink uydusunu uygulamanın adımlarıyla uzaya fırlattıkları uydunun görebileceği bir konuma yerleştiriyorsunuz.
Kaynağın bir videosundaki sözü:
Anadolu'daki internet kafeler sistem almıyor abi, cloud gaming geforce now alıyor abi
@Emir Aydın sana altyapı buldum.
Evet işte bu sponsor çocuğu
Elraen de olsam bu fiyata almam. Evime baz istasyonu kurarım daha fpYerel fiyatlandırma olmazsa bu fiyata yayıncılar da alamaz ama infilijurlar alır.