Kod aticaksiniz bizde cuzdanimiza giricezSteam cüzdanımda 20TL var. Bunu forumda indirimli bir şekilde satmak istiyorum ama nasıl kod alıcağımı bilmiyorum. Arkadaş eklemeden kod nasıl verilir?
Heryerde satiliyor kodİşte kodu nasıl alıcam? Hediye yeri geliyor sadece arkadaşlarıma atabiliyorum.
Heryerde satiliyor kod
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hee o 20tl cuzdaninizdaysa onu kimseye veremessiniz
Oyun kodunu diyor.Kod aticaksiniz bizde cuzdanimiza giricez
Çeviremessin.Hey Allahım ya. Hocam steamden nasıl alıcam steamden? Steam'de 20TL param var bunun nakite çevirmek istiyorum.
Hey Allahım ya. Hocam steamden nasıl alıcam steamden? Steam'de 20TL param var bunun nakite çevirmek istiyorum.
oyunları ucuza hediye göndererek nakite çevirebilirsin.Steam cüzdanımda 20TL var. Bunu forumda indirimli bir şekilde satmak istiyorum ama nasıl kod alıcağımı bilmiyorum. Arkadaş eklemeden kod nasıl verilir?
Belki skin alıp bynogamede falan satarsın ama kesilir paran yani direk çekemiyorsunHey Allahım ya. Hocam steamden nasıl alıcam steamden? Steam'de 20TL param var bunun nakite çevirmek istiyorum.
Ceviremessin
Arkadaşın 20tl steam cüzdanında para var. Bu cüzdandaki parayı başkalarına indirimli oyun satarak karta vs. atmak istiyor sanırım bunu yapmak istiyorsa çevirebilir.Çeviremessin.
Hediye Kartı olarak atabilir Başka çözümü yokArkadaşın 20tl steam cüzdanında para var. Bu cüzdandaki parayı başkalarına indirimli oyun satarak karta vs. atmak istiyor sanırım bunu yapmak istiyorsa çevirebilir.