Neler Yeni

Öneri Steam $ birimine geçmeden indirimli oyun önerisi. 200-300TL arası.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Dostlar selamlar. Epeydir bilgisayar pek vakit ayıramadım. Steam hesabımda 233TL kalmış. Malum Kasım 20'de dolar birimine geçeceğinden dolayı para hiç olmadan oyun alayım dedim. Bütçe 200-300TL arası. İndirimde olan güzel hikayeli RDR2 tarzı oyun önerisi olan varsa çok sevinirim.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,403
İsim
Ahmet Sevinç
devil may cry var arkadaşım aşırı önerdi git git al diye
ben şahsen days gone öneririm evet tekrar eden yan görev yapısı var onun ama kesinlikle önereceğim bir yapısı var ben çok beğendim oynadığım en iyi oyunlardan biridir ( 10-11 tane oyun oynadım ) ayrıca key olarak 100tl yede var

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ben şahsen days gone öneririm evet tekrar eden yan görev yapısı var onun ama kesinlikle önereceğim bir yapısı var ben çok beğendim oynadığım en iyi oyunlardan biridir ( 10-11 tane oyun oynadım ) ayrıca key olarak 100tl yede var
Bence ikiside herkese hitap edebilecek oyunlar değil days gone kontrolleri aşırı kütük bir türlü alışamadım ama 100 liraya key sitesinden alınırsa hiçbir şey gerçekten

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Enes Demirok

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler hocam bakcağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler hocam bakıyorum konuya eline sağlık

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Enes Demirok