Steam aile paylaşımı online oyunlar dahil mi?

HHuseynH

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşımda Bodycam Battlefield falan var beni davet etse indirip oynaya bilirmiyim Bodycam O oynamazken aynı oyunu.

Arkadaşımda Bodycam Battlefield falan var beni davet etse indirip oynaya bilirmiyim Bodycam O oynamazken aynı oyunu.
1762972332733.webp

Oynamak istediğin oyunda '' Aile Paylaşımı '' yazıyorsa evet oynayabilirsin.

Teşekkürler anladım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Forumda konu açsam aile daveti atan olur mu acaba ? XD Bedavacı değilimde ders çalışıyom yani fazla param olmuyor yeni oyunlarda malum pahalı, asetto corsa falan alıyom ama tabi ki 1 dolara düşmüşdü :D

Alıntıyı görüntüle
Birde senin mesajı nasıl cevap olarak etiketliyoruz rapor en iyi cevap yapdım başka seçenek bulamadım başa sitede tik oluyodu hep burda bulamadım.

Son düzenleme:
Teşekkürler anladım.

Forumda konu açsam aile daveti atan olur mu acaba ? XD Bedavacı değilimde ders çalışıyom yani fazla param olmuyor yeni oyunlarda malum pahalı, asetto corsa falan alıyom ama tabi ki 1 dolara düşmüşdü :D

Birde senin mesajı nasıl cevap olarak etiketliyoruz rapor en iyi cevap yapdım başka seçenek bulamadım başa sitede tik oluyodu hep burda bulamadım.
Modların görmesi lazım :D forumda konu aç oyunlar kısmında eğer sende katkı yapacaksan kendin gibi 3-4 tane öğrenci bulup ortak oyun alabilirsiniz.

Geri