TahaCel
80+ Gold
Dahası
Soru başlıkta ?
Gerçekten bilmiyor musun ?Soru başlıkta ?
Steamde sol üstte isminin ve profil fotoğrafının yanında yazan para cüzdanındaki paradır. Cüzdan kodu da oradaki paraya ek yapmanı sağlar, oyun veya atolyeden ürün alırken cüzdanlar alabilirsinSoru başlıkta ?
Herkesin kredi karti yok daha kucuk cocuklar migros vb. yerlerden kolayca ulasip oyun alabiliyor.E bisey söylicem steamden direk Kredikartı ilede oyun alabiliyorsun niye cüzdan kodu alip sonra oyun alim anlamadim ?
Atolyeden sadece cüzdandaki para ile alabiliyorsun. Ayrıca kolay ulaşmak için olabilir.E bisey söylicem steamden direk Kredikartı ilede oyun alabiliyorsun niye cüzdan kodu alip sonra oyun alim anlamadim ?
Biliyorumda mantigini cözemedim topluluk pazari icin tamam da oyun almak icin sacma bence simdi kredi kartinda para var o parayla direkte steamden oyun alabiliyorsun bilgilerini girerek niye gidim bir yerden cüzdan kodu alip oyun alim ama topluluk pazari icin iyiGerçekten bilmiyor musun ?
Steam den oyun - oyun içi ödeme - topluluk pazarında harcama
He bilmiyorum tesekkurlerHerkesin kredi karti yok daha kucuk cocuklar migros vb. yerlerden kolayca ulasip oyun alabiliyor.
Steam'de sadece oyun yok bir çok içerik var.E bisey söylicem steamden direk Kredikartı ilede oyun alabiliyorsun niye cüzdan kodu alip sonra oyun alim anlamadim ?