Neler Yeni

Steam de sonbahar indirimi iyi midir? yoksa kis indirimini mi bekleyim

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Iaroslav
steam de bildiginiz uzere sonbahar indirmleri basladi inditrim guzel ama mesela elden ringe indirim gelmemis veya wukong ,gow ragnarok a indirim felan gelmemis kis indiirmi daha iyi olur mu kis indirimi de zaten 20 gun sonra basliyor 19 kasimda beklerim sizce kis indirimi mi yoksa sonbahar yani simdi mi oyun alinir

Hanaz

80+ Gold
steam de bildiginiz uzere sonbahar indirmleri basladi inditrim guzel ama mesela elden ringe indirim gelmemis veya wukong ,gow ragnarok a indirim felan gelmemis kis indiirmi daha iyi olur mu kis indirimi de zaten 20 gun sonra basliyor 19 kasimda beklerim sizce kis indirimi mi yoksa sonbahar yani simdi mi oyun alinir
Dark souls a falan indirim arada gelir yada büyük indirim dönemlerinde gelir

Gelen indirimlerde iyi değil bence ha ne alınır liarabar veya party animals falan arkadaşlarla oynamalık alınabilir genelde parti oyunları indirimde

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Metehan bahar
Kış ve yaz indirimleri dışında diğer
Steam indirimleri hep mehh oluyor zaten.

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Iaroslav
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dark souls a falan indirim arada gelir yada büyük indirim dönemlerinde gelir

Gelen indirimlerde iyi değil bence ha ne alınır liarabar veya party animals falan arkadaşlarla oynamalık alınabilir genelde parti oyunları indirimde
evet kis indirmini bekleyeyim sence
birde hocam msi shot out etkinliginden toplam 70 dolar kazandim yani tlou ve gow alirsam 36 dolar ve 0 dolar param biter ve 2 oyun almis olurum ama iste days gone 12 dolar forest 2. oyunu 8 dolar fln boyle boyle guzel indiirmde ki oyunlardan cok mu alayim yoksa direkt aaa 2 3 oyun mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kış ve yaz indirimleri dışında diğer
Steam indirimleri hep mehh oluyor zaten.
bencede hocam kis indirmini beklicem ya
20 gun beklenir

Hanaz

80+ Gold
evet kis indirmini bekleyeyim sence
birde hocam msi shot out etkinliginden toplam 70 dolar kazandim yani tlou ve gow alirsam 36 dolar ve 0 dolar param biter ve 2 oyun almis olurum ama iste days gone 12 dolar forest 2. oyunu 8 dolar fln boyle boyle guzel indiirmde ki oyunlardan cok mu alayim yoksa direkt aaa 2 3 oyun mu
Bence kışı bekle illaki indirime girerler
(oyun ismi) steamdb price history var ordan bak duşukse al değilse bekle derim tlou alma bence pişman olabilirsin. Ben hiç sevmedim ama forza5 te 210 saati bugün devirdik

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Iaroslav
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence kışı bekle illaki indirime girerler
(oyun ismi) steamdb price history var ordan bak duşukse al değilse bekle derim tlou alma bence pişman olabilirsin. Ben hiç sevmedim ama forza5 te 210 saati bugün devirdik
forza 5 bende oynuyorum hocam game pass tan😅
130 saat benimde muq oyun

vladseras

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Seras
Bir ay sonraki dolar kuru dikkate alındığında, alacağın indirim yüzdesi muhtemelen fiyat olarak aynı olacaktır. Bu nedenle, almak istiyorsan alabilirsin büyük bir fiyat farkı olacağını sanmıyorum.

Synixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Umut tunç
valla az önce 19 oyun aldım güzel indirim olanlardan

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tahir
Yeni yeni başlıyorum oyun oynamaya GTA (V)' de indirime girmiş de bütçe kalmadı indirim bitmeden bütçe oluşursa alacağım oluşmazsa hayırlısı artık :D 6 çıkacak falan muhabbetine girmeyin arkadaşlar dediğim gibi yeni başlıyorum oyun dünyasına :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,337
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom