yaptım ama değişen bişi yokDosyaları doğrula.
Dosya konumundaki .exe dan yönetici olarak açmayı dene.yaptım ama değişen bişi yok
onu yapamadım dosya konumu diyince masaüstündeki kısayola atıyor ondada yönetici olarak çalıştır yok maalesefDosya konumundaki .exe dan yönetici olarak açmayı dene.
doğrulamayı yaptım fakat düzelmedi bendeaynı sorun bendede olmuştu wild west oynarken silip tekrar kurdum daha sonrasında mevcut oyun dosyalarını doğrulayınca düzeldi
silip tekrar yükledikten sorna düzeldi benim seninkinde garanti veremiyorum düzelir mi ama deneyebilirsindoğrulamayı yaptım fakat düzelmedi bende
Masaüstündeki kısayoldan dosya konumuna git : Donu yapamadım dosya konumu diyince masaüstündeki kısayola atıyor ondada yönetici olarak çalıştır yok maalesef
Steame gir oyunun üstüne sağ tıkla yönet --) dosya konumunu aç ---) .exe dosyasına sağ tıkla ---) yönetici olarak çalıştır umarım işe yararonu yapamadım dosya konumu diyince masaüstündeki kısayola atıyor ondada yönetici olarak çalıştır yok maalesef
denedim yokMasaüstündeki kısayoldan dosya konumuna git : D
bakıcam bir dakikaSteame gir oyunun üstüne sağ tıkla yönet --) dosya konumunu aç ---) .exe dosyasına sağ tıkla ---) yönetici olarak çalıştır umarım işe yarar
bi açılır gibi oldu ea açıldı fln yeniden başlat dedi ama olmadıSteame gir oyunun üstüne sağ tıkla yönet --) dosya konumunu aç ---) .exe dosyasına sağ tıkla ---) yönetici olarak çalıştır umarım işe yarar
Peki driver sorunu falan verdi mi önceden gerek microsoft visual gerek dll hatasıdenedim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
bakıcam bir dakika
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi açılır gibi oldu ea açıldı fln yeniden başlat dedi ama olmadı
hayırPeki driver sorunu falan verdi mi önceden gerek microsoft visual gerek dll hatası
win 11 kullanıyorum olabilirmi bi alakasıPeki driver sorunu falan verdi mi önceden gerek microsoft visual gerek dll hatası