Steam Dolar dönüşü sonrası korsan artık legal mi oldu bir çok yerde gördüm bu tip yorumları ben yeni laptop aldım oyun almak istiyordum bazılarını aldım ama istediğim oyunlar artık çok pahalı ne yapıcaz. Bu fiytlar karşılanabilecek düzeyde değil
ben 4 yıldır stokladım da stokladım yeme içmem bir de bu stoğa gidiyordu param.Steam Dolar dönüşü sonrası korsan artık legal mi oldu bir çok yerde gördüm bu tip yorumları ben yeni laptop aldım oyun almak istiyordum bazılarını aldım ama istediğim oyunlar artık çok pahalı ne yapıcaz. Bu fiytlar karşılanabilecek düzeyde değil
öyle ama benim yeni bilgisayarım olunca geç kaldım epic de de bayağı oyun eksiği var assassins creed oyunlarında falan o cd key lere falan nerden bakabilirizben 4 yıldır stokladım da stokladım yeme içmem bir de bu stoğa gidiyordu param.
Artık benim için iyi ama kalan herkese kötü oldu en azından pahalı diyip almıyorum.
Epic gibi platformları kullanabilirsiniz fiyatları halen iyi veya cd key sitelerinden kod bakabilirsiniz ancak yok ben illaha steamdan alacağım diyorsanız sizi kurtaramayız male
böyle işi elimde rtx 4050 laptop var yaşadığımız şeye bak lanet olsunSteam bedava oyunlarını oynarsın. Onun dışında %90 gibi büyük indirim alan oyunları incele. Epic games'in verdiği bedavaları kaçırma. Bu şekilde idare edeceğiz şimdilik.
gamepass sana çare olabiliröyle ama benim yeni bilgisayarım olunca geç kaldım epic de de bayağı oyun eksiği var assassins creed oyunlarında falan o cd key lere falan nerden bakabiliriz
önceden korsan cd'ci vardı. şimdi dükkanlarda KORSAN USB'ci görürsek şaşırmayalımSteam Dolar dönüşü sonrası korsan artık legal mi oldu bir çok yerde gördüm bu tip yorumları ben yeni laptop aldım oyun almak istiyordum bazılarını aldım ama istediğim oyunlar artık çok pahalı ne yapıcaz. Bu fiytlar karşılanabilecek düzeyde değil