T Toroman 80+ Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 14 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Emircan Karadeniz 19 Kasım 2023 #1 Merhaba dostlar, Steam yeni fiyat politikasını uygulamadan önce alınabilecek oyunlar önerebilir misiniz? Hepimiz faydalanalım. Saygılarımla... (Kendimce ufak bir liste yaptım)
Merhaba dostlar, Steam yeni fiyat politikasını uygulamadan önce alınabilecek oyunlar önerebilir misiniz? Hepimiz faydalanalım. Saygılarımla... (Kendimce ufak bir liste yaptım)
Ozaiistaken 80+ Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 133 Dahası Reaksiyon skoru 81 İsim Özay Leylak 19 Kasım 2023 #2 Bence Stardew Valley eklenebilir çok ucuz ve eğlenceli bir oyun. 3 gündür sadece girip balıkçılık yapıyorum o halde çok sarıyo.
Bence Stardew Valley eklenebilir çok ucuz ve eğlenceli bir oyun. 3 gündür sadece girip balıkçılık yapıyorum o halde çok sarıyo.
Northern_Pike 80+ Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 128 Dahası Reaksiyon skoru 67 Yaş 28 İsim Ahmet İlgilendiği Kategoriler Donanım, Dijital Oyun Servisleri 19 Kasım 2023 #3 ozayleylak yazmış: Bence Stardew Valley eklenebilir çok ucuz ve eğlenceli bir oyun. 3 gündür sadece girip balıkçılık yapıyorum o halde çok sarıyo. Devamı için tıklayın... Herkes çok sevmiş ve olumlu yorum yapmış, 24 TL'ye ben de aldım gitti valla.
ozayleylak yazmış: Bence Stardew Valley eklenebilir çok ucuz ve eğlenceli bir oyun. 3 gündür sadece girip balıkçılık yapıyorum o halde çok sarıyo. Devamı için tıklayın... Herkes çok sevmiş ve olumlu yorum yapmış, 24 TL'ye ben de aldım gitti valla.