Neler Yeni

Yardım STEAM HESABIM ÇALINDI LTFEN YARDIM EDİN

Madness

80+ Silver
Bu yazıyı yazarken elim ayağım titriyor olayı şöyle özetleyeyim steame giriş yaparken birden bire girmemeye başladı ve gmailime şöyle 2 tane mesaj geldi steam hesabınızın kayıt olduğu tel. no ve e posta değiştirilmiştir diye arkadaşlar ne yapmam lazım elimde geri alıcak hiçbirşey yok.

echO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hamza Kaş
Bu yazıyı yazarken elim ayağım titriyor olayı şöyle özetleyeyim steame giriş yaparken birden bire girmemeye başladı ve gmailime şöyle 2 tane mesaj geldi steam hesabınızın kayıt olduğu tel. no ve e posta değiştirilmiştir diye arkadaşlar ne yapmam lazım elimde geri alıcak hiçbirşey yok.
cs sitelerine falan girmilşsindir yapcak bi şey yok sahip çıkçaksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Walter White
Öncelikle korkmana gerek yok. Steam support a bir ticket açman yeterli olacaktır. Hesabın sahibi olduğunu kanıtlaman gerekir. İlk maile sahip olman, steam hesabında ödeme yapmak için kullandığın bir kart vs işini görecektir

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
önceden bilmedigin bi siteye yazmısmıydın mail inin veya birine vermişmiydin

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Walter White
Rahatlıkla geri alabilirsin. Korkacak bir şey yok.

efetoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
EmirEfe
Öncelikle korkmana gerek yok. Steam support a bir ticket açman yeterli olacaktır. Hesabın sahibi olduğunu kanıtlaman gerekir. İlk maile sahip olman, steam hesabında ödeme yapmak için kullandığın bir kart vs işini görecektir
aynen arkadaşa katılıyorum senden ilk ödeme bilgilerini istiyorlar yani onları tanıtıyosun 2 veya 3 güne alıyorsun benimkide aynı oldu

beritankorkusuz

80+ Silver
Dostum öncelikle steam e giriş yaparken şifremi unuttum a bas. Ardından Hesabım çalındı giriş yapamıyorum a bas. Daha sonra bilgileri gir formu gönder ve mailinin şifresini vs değiştir hatta yeni mail aç hesabı onun üstüne yapsınlar. Max 5 gün sonra hesap sende.

Madness

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
steam desteğe ticket attım gerekli bilgileri doldurup

Top Bottom