Neler Yeni

Steam hesabım çalındı ne yapabilirim (çözüldü)

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ahmet Tarık Türk
Saat 19 gibi discordan gelen discord nitro linkine tıkladım steam e tekrardan giriş yaptım ve hesabımın çalınmış oldunu öğrendim steam guard ile birlikte hemen steame desteğe mesaj attım hesabımın kanıtlanması için oyun aldığıma dair dekont attım + oyun aldığıma dair maili ve hesabımın değiştiğinin mailini attım nerdeyse steamde kullandığım kredi kartından tutun kullanıcı adı ve kayıtlı olan telefon numarama kadar her şeyi yazdım şimdi böyle bir mail aldım daha neyi kanıtlamam gerekiyor ?
Ekran Görüntüsü (10).png

pc ustasi1

80+ Silver
g
Saat 19 gibi discordan gelen discord nitro linkine tıkladım steam e tekrardan giriş yaptım ve hesabımın çalınmış oldunu öğrendim steam guard ile birlikte hemen steame desteğe mesaj attım hesabımın kanıtlanması için oyun aldığıma dair dekont attım + oyun aldığıma dair maili ve hesabımın değiştiğinin mailini attım nerdeyse steamde kullandığım kredi kartından tutun kullanıcı adı ve kayıtlı olan telefon numarama kadar her şeyi yazdım şimdi böyle bir mail aldım daha neyi kanıtlamam gerekiyor ? Alıntıyı görüntüle
geçmiş olsunçok oyun varmıydı bari

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Saat 19 gibi discordan gelen discord nitro linkine tıkladım steam e tekrardan giriş yaptım ve hesabımın çalınmış oldunu öğrendim steam guard ile birlikte hemen steame desteğe mesaj attım hesabımın kanıtlanması için oyun aldığıma dair dekont attım + oyun aldığıma dair maili ve hesabımın değiştiğinin mailini attım nerdeyse steamde kullandığım kredi kartından tutun kullanıcı adı ve kayıtlı olan telefon numarama kadar her şeyi yazdım şimdi böyle bir mail aldım daha neyi kanıtlamam gerekiyor ? Alıntıyı görüntüle
Kredi kartı 16 hanesini verin ve kredi kartı üzerindeki ismi verin yeterli olacaktır dicem ama siz vermişsiniz sanırım. Yineden tekrardan sadece dediğim bu 2 şeyi göndermeyi deneyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mustafa
ilk başta yazdıklarını bu cevabın altına yazıcaksın + ekran görüntüsü ekle bol bol mail adresindeki satın almaların ss ' lerini yükle gerisi kolay halleder steam destek

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ahmet Tarık Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zaten ekran görüntüsü bol bol ekledim
gerçekten sinir krizi geçireceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mustafa
sinir krizi geçirmen sana bir sonuç vermiyecek bende aynı durumu yaşadım tecrübeyle sabit steam desteğe kanıtlarınla yaz cevabı bekle bu arada başka oyunlar oyna kafa dağıt

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,681
İsim
Kerem Çavuş
kullandığın kart bilgilerinin bir kısmını at eski kullanmış olduğun mailleri at veriyorlar hesabı sakin ol geri alırsın aynısını arkadaşım yaşadı aldık

Ysuflix

80+ Gold
sakin ol öncelikle. aynısı başıma geldi. steama ticket attım ve söylediklerini bir bir yerine getirdim ve hesabımı geri aldım. stres yapacak bir şey yok. bol bol satın aldığın kartların bilgilerini sipariş maillerini falan attıysan çözülmüştür zaten. sadece beklemen lazım ben 1 hafta içinde almıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sinir krizi geçirmen sana bir sonuç vermiyecek bende aynı durumu yaşadım tecrübeyle sabit steam desteğe kanıtlarınla yaz cevabı bekle bu arada başka oyunlar oyna kafa dağıt
aynen öyle stres yapacak bir şey yok her şey ortada zaten

ben pubg oynarken başıma gelmişti 2019da oyun yarıda kesilmişti ağlamıştım çok fena hesabı hep takip ediyorum 2 kere mail değişmişti çalan satmıştı baya koymuştu ama kanıtlayınca her şey ok yani. bide pubg yeni almıştım hileli oynayıp perma ban yemişler pubg ile iletişim kurup bide onu açtırdım 75 tl az para değildi o zaman bana göre babama aldırana kadar canım çıkmıştı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yağız Hakverdi
aynısı benimde başıma gelmişti fakat steam ticketleriyle vs. uğraşmadım eğer mail şifren farklıysa mailini değiştiremezler zaten bildiğim mailine veya telefon numarana şifremi unuttum diyip şifreni sıfırlasan onu denedin mi?

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
yiğit karaca
steam destek kısmına girin kredi kartı bilgilerinizi girince (o hesapta alışveriş yaptığınız kartın)otomatikmen veriyolar bendede olmuştu

aynısı benimde başıma gelmişti fakat steam ticketleriyle vs. uğraşmadım eğer mail şifren farklıysa mailini değiştiremezler zaten bildiğim mailine veya telefon numarana şifremi unuttum diyip şifreni sıfırlasan onu denedin mi?
maili değiştiriyolar hocam steam guard bile devre dışıyydı bende

Megan

80+ Silver
Adamların sistemi çok iyi girdiğin saniye steamindeki her şey değişiyor. Kendisi artık bir şey yapamıyor steam destek yaparsa yapıyor o da yeterince kanıtlayabilirse. Benimki de çalınmıştı zar zor steam desteğe yazıp kurtarmıştım

alkolikpanda

80+ Bronze
geçmiş olsun usta , her exe. dosyasına ya da linke hop diye tıklamayın ya geçen benim arkadaşın da başına geldi kaç bin liralık hesap gitti aga , tekrardan geçmiş olsun :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yağız Hakverdi
Adamların sistemi çok iyi girdiğin saniye steamindeki her şey değişiyor. Kendisi artık bir şey yapamıyor steam destek yaparsa yapıyor o da yeterince kanıtlayabilirse. Benimki de çalınmıştı zar zor steam desteğe yazıp kurtarmıştım
valla değişmiştir tabii geçmişten günümüze benim başıma 2017 gibi gelmişti aynı bu taktikle almıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,741
Üyeler
163,375
Son üye
versatilkullanıcı
Top Bottom