BobMarleyFaruk
80+ Bronze
sizce ne kadar eder? Lütfen steam db ekran görüntüsü atmayın 6.5k tl verecek biri çıkacağını pek sanmıyorum
Son düzenleme:
ne kadar düşünüyosun knkhttps://steamcommunity.com/id/pe3ah sizce ne kadar eder? Lütfen steam db ekran görüntüsü atmayın 6.5k TL verecek biri çıkacağını pek sanmıyorum
pek bir fikrim olmadığı için konu açtım. sadece cs envanteri 2k zaten fh5in ve rdr2nin ultimate versiyonu var bir dene kadar düşünüyosun knk
Yaptığın rdr yorumundan sonra yardım edesim gelmedi. Şaka bi yana hesap senin hesabın detaylarını sen biliyorsun hesap satılan sitelerden satılan hesapları inceleyip fiyatlarını görerek sende kendi hesabına uygun bir fiyat koyabilirsin.https://steamcommunity.com/id/pe3ah sizce ne kadar eder? Lütfen steam db ekran görüntüsü atmayın 6.5k TL verecek biri çıkacağını pek sanmıyorum
cs envanteri 2k falan durmuyo ama sana hayırlı satışlar uygun bir şey söylersen etiketle benipek bir fikrim olmadığı için konu açtım. sadece cs envanteri 2k zaten fh5in ve rdr2nin ultimate versiyonu var bir de
sitelere baktığımda bedava oyunların toplandığı bomboş hesaplara 200 300tl gibi fiyatlar yazılmıştı. mantiken benim hesabımın 4 5 bin tl olması gerekiyor o zaman ama pek gerçekçi bir fiyat gelmedi bana. hesap açık zaten bakıp sen de detayları öğrenebilirsinYaptığın rdr yorumundan sonra yardım edesim gelmedi. Şaka bi yana hesap senin hesabın detaylarını sen biliyorsun hesap satılan sitelerden satılan hesapları inceleyip fiyatlarını görerek sende kendi hesabına uygun bir fiyat koyabilirsin.
hepsinin fiyatlarına bakabilisin dostum sadece 2 ajan zaten 960tl ne anlatıyorsun? akyi awpyi m4 ü ve diğer skinleri toplayınca 2k ediyorcs envanteri 2k falan durmuyo ama sana hayırlı satışlar uygun bir şey söylersen etiketle beni
hiç sanmıyorum hocam sadece envanter 3 katı700 eder
düzgün bi fiyat versen almayı düşnüyordum ama sen yok envanter şu kadar yok şu oyun ultimate diyip bir fiyat vermediğin için bir şey ytapamamhepsinin fiyatlarına bakabilisin dostum sadece 2 ajan zaten 960tl ne anlatıyorsun? akyi awpyi m4 ü ve diğer skinleri toplayınca 2k ediyor Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç sanmıyorum hocam sadece envanter 3 katı
dostum sıkıntılı mısın? fiyat hakkında net bir fikrim olsa konu mu açarım yoksa ilan mı açarım? fiyatı hakkında bir bilgim olmadığı için konu açıp insanların fikirlerini soruyorum? "cs envanteri 2k gibi durmuyor" diyip konumu kirletiyorsun 2 dakika baksan envanterin fiyatını öğrenebilirsin. Teklifini söyle ona göre yürüyelim o zamandüzgün bi fiyat versen almayı düşnüyordum ama sen yok envanter şu kadar yok şu oyun ultimate diyip bir fiyat vermediğin için bir şey ytapamam
satılması garanti ve steam bakiyene geliyor. ama şöyle bir durum var. envanter 2000 tl ise 2000 tl hesabın üstüne nakit isteyemez. %40 düşülmesi lazım. 1200 tl envanter, üstü hesap.Steam hesabını satarken cs envanterini dahil etmeyeceksin dostum. Oyun hesapları olarak bakacaksın mesela Csgo Prime var, Rdr2 vs vs. Hesabı satmadan önce de bynogame'den envanteri satarsın hiç başın ağrımaz.
Envanteri dahil etmeyeceksin dememin sebebi mesela ben csgo oynamıyorum diğer oyunlar için almak istiyorum neden cs envanterine para vereyim.
Stemde satışlar bugdan dolayı kapalı olduğu için itemler 2x fiyatında kanka ajan ava max 13 dolar falan şuanhepsinin fiyatlarına bakabilisin dostum sadece 2 ajan zaten 960tl ne anlatıyorsun? akyi awpyi m4 ü ve diğer skinleri toplayınca 2k ediyor Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç sanmıyorum hocam sadece envanter 3 katı