Neler Yeni

STEAM hesabım ve bir çok hesabım çalınmış bunu nasıl çözebilirim

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Furkan
İçindeki bir çok şeyi sıfırlamış hala satış yapmaya çalışıyor nasıl yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf can duman
İçindeki bir çok şeyi sıfırlamış hala satış yapmaya çalışıyor nasıl yapabilirim
Tam olarak ne yapmak istiyorsun ? Hesabın maili sendeyse hala telefonuna steam uygulaması indir şifre değiştirip ga kur uygulamadan. Onun dışında giden şeyler geri gelmez maalesef. Önce hesabını bir güvene al sonra yine de desteğe mesaj at ne yapabilirler onlar baksın.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam olarak ne yapmak istiyorsun ? Hesabın maili sendeyse hala telefonuna steam uygulaması indir şifre değiştirip ga kur uygulamadan. Onun dışında giden şeyler geri gelmez maalesef. Önce hesabını bir güvene al sonra yine de desteğe mesaj at ne yapabilirler onlar baksın.
Maillerim discordum ve bir çok şeyim daha çalınmış ama neler çalınmış tam bilmiyorum

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Erdem

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Furkan
Nasıl oldu bu ? Virüslü linke filan mı tıkladınız?
Sanırım fm modu kurmaya çalışırken oldu fm modunu kurdum ondan sonra böyle olaylar yaşandı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım fm modu kurmaya çalışırken oldu fm modunu kurdum ondan sonra böyle olaylar yaşandı
Şuan bilgisayarım formatlı sayılır çünkü Windowsumda hacklenmiş

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kaan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan bilgisayarım formatlı sayılır çünkü Windowsumda hacklenmiş
hangi siteden yükelemye çaılıştın

Nezha

80+ Bronze
Masterpass kayıtlı kartın varsa, veya o modu yükledikten sonra pcden kartla alışveriş yaptıysan kartını kapattır.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Furkan
Masterpass kayıtlı kartın varsa, veya o modu yükledikten sonra pcden kartla alışveriş yaptıysan kartını kapattır.
Pcden herhangi bir alışveriş yapmadım yapsamda genel olarak hesaplarım kapalı

melanoza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Omer
Aynısı bana da oldu e posta adresini değiştirdim şifreyi ardından da ayarlardan format attım şuan denemedim daha ama düzeldi sanırım (pc kapalıyken bile işlem yapılıyordu şuan 88 cent kasa sattım bilerek halen duruyor düzeldi sanırım)

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Batuhan
Bilgisayarı sıfırlarken windows içerisinden değil de yeni bir bellek aracılığıyla sıfırla çünkü windows ayarlarından sıfırlarsan windowsun yüklü olduğu sürücüde windows.old dosyası eski windowsundaki kalıntıları içerir, chrome da da kayıtlı şifrelerini tek tek değiştir çünkü içerisinden .csv ile tüm şifrelerini sen daha aksiyon almadan indiriyor ve önceki şifrelerini kullanma. Kredi kartlarına limit koy 1-2 hafta takip et. Aynısı başıma geldi, hackleyen çocuk mesaj attı konuşarak sildirdim verilerimi bir şekilde :D. Hatta tüm şifreleri değiştirmeme rağmen 3 gün sonra bana mesaj atıp bir sitedeki üyeliğimi kullanarak site içi bakiyeni kullandım haberin olsun o şifreni de değiştir unutmuşsun galiba dedi şu ana kadar da bir şey olmadı şükür :D

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Furkan
Bilgisayarı sıfırlarken windows içerisinden değil de yeni bir bellek aracılığıyla sıfırla çünkü windows ayarlarından sıfırlarsan windowsun yüklü olduğu sürücüde windows.old dosyası eski windowsundaki kalıntıları içerir, chrome da da kayıtlı şifrelerini tek tek değiştir çünkü içerisinden .csv ile tüm şifrelerini sen daha aksiyon almadan indiriyor ve önceki şifrelerini kullanma. Kredi kartlarına limit koy 1-2 hafta takip et. Aynısı başıma geldi, hackleyen çocuk mesaj attı konuşarak sildirdim verilerimi bir şekilde :D. Hatta tüm şifreleri değiştirmeme rağmen 3 gün sonra bana mesaj atıp bir sitedeki üyeliğimi kullanarak site içi bakiyeni kullandım haberin olsun o şifreni de değiştir unutmuşsun galiba dedi şu ana kadar da bir şey olmadı şükür :D
1tb luk oyun indirdim şimdi sıfırlasam o kadar kahır çekilir mi onu düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,781
Üyeler
162,556
Son üye
tresia
Top Bottom