Tam olarak ne yapmak istiyorsun ? Hesabın maili sendeyse hala telefonuna steam uygulaması indir şifre değiştirip ga kur uygulamadan. Onun dışında giden şeyler geri gelmez maalesef. Önce hesabını bir güvene al sonra yine de desteğe mesaj at ne yapabilirler onlar baksın.İçindeki bir çok şeyi sıfırlamış hala satış yapmaya çalışıyor nasıl yapabilirim
Maillerim discordum ve bir çok şeyim daha çalınmış ama neler çalınmış tam bilmiyorumTam olarak ne yapmak istiyorsun ? Hesabın maili sendeyse hala telefonuna steam uygulaması indir şifre değiştirip ga kur uygulamadan. Onun dışında giden şeyler geri gelmez maalesef. Önce hesabını bir güvene al sonra yine de desteğe mesaj at ne yapabilirler onlar baksın.
Nasıl oldu bu ? Virüslü linke filan mı tıkladınız?İçindeki bir çok şeyi sıfırlamış hala satış yapmaya çalışıyor nasıl yapabilirim
Sanırım fm modu kurmaya çalışırken oldu fm modunu kurdum ondan sonra böyle olaylar yaşandıNasıl oldu bu ? Virüslü linke filan mı tıkladınız?
Şuan bilgisayarım formatlı sayılır çünkü Windowsumda hacklenmişSanırım fm modu kurmaya çalışırken oldu fm modunu kurdum ondan sonra böyle olaylar yaşandı
hangi siteden yükelemye çaılıştınSanırım fm modu kurmaya çalışırken oldu fm modunu kurdum ondan sonra böyle olaylar yaşandı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan bilgisayarım formatlı sayılır çünkü Windowsumda hacklenmiş
hangi siteden yükelemye çaılıştın
Pcden herhangi bir alışveriş yapmadım yapsamda genel olarak hesaplarım kapalıMasterpass kayıtlı kartın varsa, veya o modu yükledikten sonra pcden kartla alışveriş yaptıysan kartını kapattır.
1tb luk oyun indirdim şimdi sıfırlasam o kadar kahır çekilir mi onu düşünüyorumBilgisayarı sıfırlarken windows içerisinden değil de yeni bir bellek aracılığıyla sıfırla çünkü windows ayarlarından sıfırlarsan windowsun yüklü olduğu sürücüde windows.old dosyası eski windowsundaki kalıntıları içerir, chrome da da kayıtlı şifrelerini tek tek değiştir çünkü içerisinden .csv ile tüm şifrelerini sen daha aksiyon almadan indiriyor ve önceki şifrelerini kullanma. Kredi kartlarına limit koy 1-2 hafta takip et. Aynısı başıma geldi, hackleyen çocuk mesaj attı konuşarak sildirdim verilerimi bir şekilde . Hatta tüm şifreleri değiştirmeme rağmen 3 gün sonra bana mesaj atıp bir sitedeki üyeliğimi kullanarak site içi bakiyeni kullandım haberin olsun o şifreni de değiştir unutmuşsun galiba dedi şu ana kadar da bir şey olmadı şükür