Gönderemezsin ama aile paylaşımı yaparsın (Öyle bir şey olsa 5 lira cyberpunk hesabı alıp oynarsın )Arkadaşlar benim eski hesabımda witcher 1 var. Yeni hesabıma kalıcı gönderebilir miyim.
aile paylaşımı için aynı modeme ya da kabloya bağlı olması gerek dimi?Maalesef ama aile paylaşımı yapabilirsiniz.
Aile paylaşımı nasıl yapılıyor.öyle bir şey olmuyor sadece hediye edebilirsiniz
steam aile paylaşımı var onla oynaya bilirsiniz diye biliyorum
Hayır steamden ayarlara girip aile paylaşımını açmanız gerek.aile paylaşımı için aynı modeme ya da kabloya bağlı olması gerek dimi?
hayır ona gerek yok steamden arkadaşın olarak ekli olur. arkadaşının profiline girersin ve orada aile paylaşımı ile ilgili şeyler çıkacaktır.aile paylaşımı için aynı modeme ya da kabloya bağlı olması gerek dimi?
herhangi bir ücret gerekiyor mu?Hayır steamden ayarlara girip aile paylaşımını açmanız gerek.
hiç denemedim sadece duydumAile paylaşımı nasıl yapılıyor.
Hayır herhangi bir ücret gerekmiyor sadece oraya oyunu eklemek istediğiniz steam hesabının adını seçmeniz yeterli olur.herhangi bir ücret gerekiyor mu?
aynı anda giremiyor muyuz? mesela benimle paylaştığı oyuna beraber girebilir miyim?Hayır herhangi bir ücret gerekmiyor sadece oraya oyunu eklemek istediğiniz steam hesabının adını seçmeniz yeterli olur.