Neler Yeni

Steam İade ederek sonsuza kadar oynama

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Arkadaşlar şimdi ben oyunu bilgisayardan alsam sonra interneti kessem ve telefondan oyunu iade etsem bilgisayarın haberi olmayacağı için oyun bedavaya sonsuza kadar oynanabilir mi ? Gamepass te bunun önlemi var 1 aydan fazla offline kalınca Internete giriş yapmanı istiyor. Steam de bunun önlemi var mı ? Varsa korsana girer mi ?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Arkadaşlar şimdi ben oyunu bilgisayardan alsam sonra interneti kessem ve telefondan oyunu iade etsem bilgisayarın haberi olmayacağı için oyun bedavaya sonsuza kadar oynanabilir mi ? Gamepass te bunun önlemi var 1 aydan fazla offline kalınca Internete giriş yapmanı istiyor. Steam de bunun önlemi var mı ? Varsa korsana girer mi ?
Oyuna giriş yapamazsın. Oyunun kısayoluna bastığında seni satın alma sayfasına yönlendirir diye biliyorum.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Böyle bir şey varsa çok iyi olur. Ama tabii ki korsana girmiş oluyor.
Denesene bi' çok merak ettim :D

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyuna giriş yapamazsın. Oyunun kısayoluna bastığında seni satın alma sayfasına yönlendirir diye biliyorum.
Böyle bir şey yapmam ama merak ettim . Yalnız Steam de çevrimdışı modda oyunlar oynanabiliyor

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
oyunu kopyala başka bir yere yapıştır sonra iade et internetten cracklemek için gereken dosyaları indirirp oyun klasörünün içine at

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
oyunu kopyala başka bir yere yapıştır sonra iade et internetten cracklemek için gereken dosyaları indirirp oyun klasörünün içine at
Kanka bu crack zaten :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun Crackten Bir Farkı Yok
Ha Crack Oynamışsın ha bu yöntem
İki ucu ....

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Kanka bu crack zaten :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun Crackten Bir Farkı Yok
Ha Crack Oynamışsın ha bu yöntem
İki ucu ....
Yani zaten crack indirmek varken bu yöntemi kullanmaya gerek yok. Korsanı savunmadım bu arada

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben tam 8 ay laptopa internet bağlamamıştım csgo oynuyordum gayet de .

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
DRM koruması yoksa dosyaları kopyalayıp yapılıyor diye biliyorum. Mesela CP77'de satın alıp dosyaları kopyaladıktan sonra iade edersen oynayabilirsin. Bence yapılmamalı, korsana giriyor sonuçta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,336
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom