Neler Yeni

Steam İade ederek sonsuza kadar oynama

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Arkadaşlar şimdi ben oyunu bilgisayardan alsam sonra interneti kessem ve telefondan oyunu iade etsem bilgisayarın haberi olmayacağı için oyun bedavaya sonsuza kadar oynanabilir mi ? Gamepass te bunun önlemi var 1 aydan fazla offline kalınca Internete giriş yapmanı istiyor. Steam de bunun önlemi var mı ? Varsa korsana girer mi ?

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
DRM koruması yoksa dosyaları kopyalayıp yapılıyor diye biliyorum. Mesela CP77'de satın alıp dosyaları kopyaladıktan sonra iade edersen oynayabilirsin. Bence yapılmamalı, korsana giriyor sonuçta.
O olayı biliyorum. Adamlar korsan oyunu önlemek için korsan oyun satıyor. Korsan kullanmak isteyen alsın ve başkasına atsın kafası ama bu korsan oynadığını değiştirmez

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar şimdi ben oyunu bilgisayardan alsam sonra interneti kessem ve telefondan oyunu iade etsem bilgisayarın haberi olmayacağı için oyun bedavaya sonsuza kadar oynanabilir mi ? Gamepass te bunun önlemi var 1 aydan fazla offline kalınca Internete giriş yapmanı istiyor. Steam de bunun önlemi var mı ? Varsa korsana girer mi ?
Ekran görüntüsü 2021-04-30 120450.png

• Hahaha
Reaksiyonlar: Wedi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,336
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy