bu idle master ile kart düşürülebilen piyasadaki bütün oyunları alıp 1000 TL bütçe ile falan hepsinden düşürtsek daha büyük kaarlar edilir mi? yani pasif gelir tarzı bi konu söz konusu mu bunda? 1k tlden diyelim 300 kaar edince yeni steam hesabı açıp ordan aynı oyunları açıp yapsak falan
Kartların piyasası çok hareketli. Bugün 60 kuruş olan bir kart ertesi gün 30-40 kuruşa düşebiliyor. Yani yapılacaksa buna dikkat edilmesi gerekiyor. Bunun dışında oyunların parlak kartları var, şans eseri onlar da düşebiliyor ve o kartlar normal kartlardan çok daha pahalı oluyor, 50 TL'lik parlak kart bile var. Yani yeterince şanslıysan kârını ciddi seviyede arttırabilirsin. Konuda belirttim ancak yine belirteyim, Steam pazar satışlarından komisyon alıyor, hesap yaparken onu da hesaba katmayı unutma.
Bunun dışında kâr ettiren oyunların çoğu normalde 2,10-10 TL altı olup indirimle 1.05 civarına düşenler oluyor. Bildiğim kadarıyla da indirimle 1.05 TL'ye inen oyunlar haftada bir değişiyor. Idle Master ile kâr etmek isteyen diğer kullanıcılar da kart düşürüp satıyor. Dolayısıyla bir oyun indirime girdiğinde bir süre sonra o oyunun kartlarının fiyatı düşüyor çünkü herkes o kartları düşürüp hemen satmak istiyor. Hemen satmak için de düşük fiyat yazıyorlar. Oyunu en kısa sürede alıp uygun fiyata satmakta fayda var.
Ben 1000 TL gibi büyük bütçelerde hiç denemedim. Yani sonuç ne olur bilemiyorum ancak birisi deneyecekse dediklerimi unutmasın.