Neler Yeni

Rehber Steam Idle Master ile Para Kazanma

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bu idle master ile kart düşürülebilen piyasadaki bütün oyunları alıp 1000 tl bütçe ile falan hepsinden düşürtsek daha büyük kaarlar edilir mi? yani pasif gelir tarzı bi konu söz konusu mu bunda? 1k tlden diyelim 300 kaar edince yeni steam hesabı açıp ordan aynı oyunları açıp yapsak falan

Yasir

80+
bu idle master ile kart düşürülebilen piyasadaki bütün oyunları alıp 1000 TL bütçe ile falan hepsinden düşürtsek daha büyük kaarlar edilir mi? yani pasif gelir tarzı bi konu söz konusu mu bunda? 1k tlden diyelim 300 kaar edince yeni steam hesabı açıp ordan aynı oyunları açıp yapsak falan
Asla böyle bir şey olmaz.Harcadığın elektriğe bile değmez.Kartları aynı anda düşürmüyor.İlk bir oyun seçiyor sonra o oyunu çalıştırıyor zamanla kartlar düşüyor.Sen arkada oyun oynarken,pc kullanırken çalıştırıcaksın kart düşücek satıcaksın olay bu aslında...

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Asla böyle bir şey olmaz.Harcadığın elektriğe bile değmez.Kartları aynı anda düşürmüyor.İlk bir oyun seçiyor sonra o oyunu çalıştırıyor zamanla kartlar düşüyor.Sen arkada oyun oynarken,pc kullanırken çalıştırıcaksın kart düşücek satıcaksın olay bu aslında...
pc zaten 7 24 açık miningden dolayı bi oyundaki bütün kartları ortalama 4-5 saatte bitirse 50 tane kart düşüren oyun varsa hepsinden 200-300 kaar eder misin diyorum sence olur mu öyle bi şey

Yasir

80+
pc zaten 7 24 açık miningden dolayı bi oyundaki bütün kartları ortalama 4-5 saatte bitirse 50 tane kart düşüren oyun varsa hepsinden 200-300 kaar eder misin diyorum sence olur mu öyle bi şey
Ben tam bir şey söyleyemem ama 50 kart düşüren oyun yok.Genellikle oyunlar 3-5 kart düşürüyor,tabi bazı oyunlar var 8 de düşürebiliyor ama bu kadar kâr getireceğni sanmıyorum çünkü maliyette hem oyunların parası hem de steamin aldığı pay var.Ama hocam daha iyi bilir o en netini yazsın @Emir Aydın

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben tam bir şey söyleyemem ama 50 kart düşüren oyun yok.Genellikle oyunlar 3-5 kart düşürüyor,tabi bazı oyunlar var 8 de düşürebiliyor ama bu kadar kâr getireceğni sanmıyorum çünkü maliyette hem oyunların parası hem de steamin aldığı pay var.Ama hocam daha iyi bilir o en netini yazsın @Emir Aydın
yok öyle değil 50 adet oyun , tanesinden 5 tane kart

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
bu idle master ile kart düşürülebilen piyasadaki bütün oyunları alıp 1000 TL bütçe ile falan hepsinden düşürtsek daha büyük kaarlar edilir mi? yani pasif gelir tarzı bi konu söz konusu mu bunda? 1k tlden diyelim 300 kaar edince yeni steam hesabı açıp ordan aynı oyunları açıp yapsak falan
Kartların piyasası çok hareketli. Bugün 60 kuruş olan bir kart ertesi gün 30-40 kuruşa düşebiliyor. Yani yapılacaksa buna dikkat edilmesi gerekiyor. Bunun dışında oyunların parlak kartları var, şans eseri onlar da düşebiliyor ve o kartlar normal kartlardan çok daha pahalı oluyor, 50 TL'lik parlak kart bile var. Yani yeterince şanslıysan kârını ciddi seviyede arttırabilirsin. Konuda belirttim ancak yine belirteyim, Steam pazar satışlarından komisyon alıyor, hesap yaparken onu da hesaba katmayı unutma.

Bunun dışında kâr ettiren oyunların çoğu normalde 2,10-10 TL altı olup indirimle 1.05 civarına düşenler oluyor. Bildiğim kadarıyla da indirimle 1.05 TL'ye inen oyunlar haftada bir değişiyor. Idle Master ile kâr etmek isteyen diğer kullanıcılar da kart düşürüp satıyor. Dolayısıyla bir oyun indirime girdiğinde bir süre sonra o oyunun kartlarının fiyatı düşüyor çünkü herkes o kartları düşürüp hemen satmak istiyor. Hemen satmak için de düşük fiyat yazıyorlar. Oyunu en kısa sürede alıp uygun fiyata satmakta fayda var.

Ben 1000 TL gibi büyük bütçelerde hiç denemedim. Yani sonuç ne olur bilemiyorum ancak birisi deneyecekse dediklerimi unutmasın.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Bende yapmak isterdim de hiç matematiğin olduğu işlerden anlamıyorum.

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A
Hayır oyunlar aynı anda çalışabiliyor ama 1000 TL lik oyun yoktur kâr ettiren 70 oyun vardır en fazla o da pek kazandırmaz

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Hayır oyunlar aynı anda çalışabiliyor ama 1000 TL lik oyun yoktur kâr ettiren 70 oyun vardır en fazla o da pek kazandırmaz
Hayır 70'den çok daha fazla kâr ettiren oyun var. Tam olarak saymadım ancak 1000'i rahatlıkla geçiyordur.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
oyunu arkada açsak da olmaz mı ben böyle şeylerden ban yerim diye korkuyorum

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A
oyunu arkada açsak da olmaz mı ben böyle şeylerden ban yerim diye korkuyorum
O da olur ama gereksiz sistemi çalıştırırsın ban yemezsin sadece 15 oyun felan var onlarda ban yiyebiliyorsun onları da kara listeye alırsan hiç yemezsin ben toplamda 60 TL kasmişımdır kartlar ile ve ban yemedim

Top Bottom