Neler Yeni

STEAM İNDİRİM TAHMİNLERİ

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Kağan UĞURLU
hiç bişey yok, beğenmediğimiz ps store indiririmleri daha iyiydi.

Oldw1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ömer taha
25 tl ye gerek yok bedavaya da bulursun
Kanka orjinal olarak bedava nerden bulucan😀 Varsa bilgi alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtem satistan orjinal steam paylasimli hesap aliyorum hocam. Cevrim disi tum oyunlar on numara akiyo. Black myth, cyber punk, days gone, god of war 2018 ve ragnarök, the last of us part 1. Zerre problem yasamadim. Biraz arastirma yap, kesin değecek. Belki 10.000 tl lik oyun bitirdim suana kadar, cebimden 200 tl cikmadi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
lalo
Kanka orjinal olarak bedava nerden bulucan😀 Varsa bilgi alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtem satistan orjinal steam paylasimli hesap aliyorum hocam. Cevrim disi tum oyunlar on numara akiyo. Black myth, cyber punk, days gone, god of war 2018 ve ragnarök, the last of us part 1. Zerre problem yasamadim. Biraz arastirma yap, kesin değecek. Belki 10.000 tl lik oyun bitirdim suana kadar, cebimden 200 tl cikmadi.
internette biraz bile gezinerek steam şifresi bulabilirsin

Oldw1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ömer taha
onu vermeyede gerek yok diyom ben
Kanka itemsatista sentinus store diye bi magaza var adamlar auto key sistemine sahip, kimseyle iletisim kurmadan hem key hem steam guard alabiliyosun, actigin hesapta da oyunlar listeli bi sekilde gorunuyor. Cok pratik ve surekli ulasilabilir olmasindan oturu 25 tl 50 tl falan bunlara ben bakmam. Benim derdim 2000 tl vermiyim bi oyuna

Sofu_54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yunus Emre Sofuoğlu
Kanka itemsatista sentinus store diye bi magaza var adamlar auto key sistemine sahip, kimseyle iletisim kurmadan hem key hem steam guard alabiliyosun, actigin hesapta da oyunlar listeli bi sekilde gorunuyor. Cok pratik ve surekli ulasilabilir olmasindan oturu 25 tl 50 tl falan bunlara ben bakmam. Benim derdim 2000 tl vermiyim bi oyuna
25tl 50tl ben bunlara bakmam ben zenginim ama oyunun satış fiyatını vermem :D
elektriktede şey dersin ben kablo fiyatına bakmam kaçak döşerim maksat fatura vermeyelim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,573
Üyeler
161,723
Son üye
Emir45
Top Bottom