Neler Yeni

Steam oyun almam için 12 kuruş eksik

Scorwixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ayberk
Arkadaşlar bu iki oyunu alma gibi bir isteiğim var iade parası ile birlikte toplam 31,98 olur ve alacağım oyunlar toplamı 32,10 . 12 kuruş nereden bulabilirim ?
(Steam de satacak eşya kalmadı , Dont Starvedeki 2 kuruşluk şeyleri bile sattım anca bu kadar oldu.)

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    533.9 KB · Hit: 83

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Arkadaşlar bu iki oyunu alma gibi bir isteiğim var iade parası ile birlikte toplam 31,98 olur ve alacağım oyunlar toplamı 32,10 . 12 kuruş nereden bulabilirim ?
(Steam de satacak eşya kalmadı , Dont Starvedeki 2 kuruşluk şeyleri bile sattım anca bu kadar oldu.)
Yapacak bir şey yok steam desteğe yaz hic nldenemedim belki tamamlarlar

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
10 tl yükle bence direkt ileridede kullanırsın fazlasını zaten yapacak başka bir şey yok

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
aga be benim de 2 kuruşum eksik kalmıştı 10 tl daha koymak zorunda kalmıştım

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
İdle master ile kart düşürmeye çalış düşen kartı satarsın
düşürürken bütün fps (online) oyunlardaki kartların tamamen bittiğinden emin ol onlarda sıkıtı çıkabiliyor diye biliyorum

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Zamanında benimde 1 kuruşum eksik kalmıştı para yüklemen lazım yapicagin başka birsey yok tabi düşürülecek kartın kalmadıysa.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
idle master ile kart düşürebilirsiniz hocam,Grimm ve The Descendant oyunları bedava ama kart düşürebiliyorsunuz (ben zamanında düşürmüştüm ikisindende),veya karta para koyup tamamlarsanız.

Scorwixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ayberk
Yapacak bir şey yok steam desteğe yaz hic nldenemedim belki tamamlarlar
Zamanında bir arkadaşım denemişti tamamlamamışlardı. o yüzden olmaz gibi geliyor bana. Büyük ihtimal 10 tl 20 tl daha ekleyip yanlarına bir oyun daha almayı planlıyorum şuan güzel indirim var çoğu oyunda.
İdle master ile kart düşürmeye çalış düşen kartı satarsın
Bu uygulamayı gene bir arkadaşım kullanıyordu aynı anda 7 8 oyun bildirimi geliyordu güvenilir mi açıkçası bilmiyorum belki sorun çıkarabilir.
10 TL yükle bence direkt ileridede kullanırsın fazlasını zaten yapacak başka bir şey yok
Bende ek para eklemeyi planlıyorum.
aga be benim de 2 kuruşum eksik kalmıştı 10 TL daha koymak zorunda kalmıştım
Bende öyle yapıcam gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

idle master ile kart düşürebilirsiniz hocam,Grimm ve The Descendant oyunları bedava ama kart düşürebiliyorsunuz (ben zamanında düşürmüştüm ikisindende),veya karta para koyup tamamlarsanız.
Hocam para ekleme kararı aldım yine de sonradan tekrar lazım olursa bakabilirim bu yönteme de.

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Zamanında bir arkadaşım denemişti tamamlamamışlardı. o yüzden olmaz gibi geliyor bana. Büyük ihtimal 10 TL 20 TL daha ekleyip yanlarına bir oyun daha almayı planlıyorum şuan güzel indirim var çoğu oyunda.

Bu uygulamayı gene bir arkadaşım kullanıyordu aynı anda 7 8 oyun bildirimi geliyordu güvenilir mi açıkçası bilmiyorum belki sorun çıkarabilir.

Hocam para ekleme kararı aldım yine de sonradan tekrar lazım olursa bakabilirim bu yönteme de.
İdle master güvenilir bir uygulama @Emir Aydın ın bu konu hakkında konusu vardı

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
Zamanında bir arkadaşım denemişti tamamlamamışlardı. o yüzden olmaz gibi geliyor bana. Büyük ihtimal 10 TL 20 TL daha ekleyip yanlarına bir oyun daha almayı planlıyorum şuan güzel indirim var çoğu oyunda.

idle master güvenilir hocam,çalışırken çevrimdışı yaparsanız (ayarlarında var) bildirim gelmez.

Scorwixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ayberk
Hmm valla birden 7,8 bildirim gelince bir tırsmıştım . Denemeye değer o zaman. Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,166
Üyeler
160,956
Son üye
neo.demir
Top Bottom