Yapacak bir şey yok steam desteğe yaz hic nldenemedim belki tamamlarlarArkadaşlar bu iki oyunu alma gibi bir isteiğim var iade parası ile birlikte toplam 31,98 olur ve alacağım oyunlar toplamı 32,10 . 12 kuruş nereden bulabilirim ?
(Steam de satacak eşya kalmadı , Dont Starvedeki 2 kuruşluk şeyleri bile sattım anca bu kadar oldu.)
aga be benim de 2 kuruşum eksik kalmıştı 10 tl daha koymak zorunda kalmıştımArkadaşlar bu iki oyunu alma gibi bir isteiğim var iade parası ile birlikte toplam 31,98 olur ve alacağım oyunlar toplamı 32,10 . 12 kuruş nereden bulabilirim ?
(Steam de satacak eşya kalmadı , Dont Starvedeki 2 kuruşluk şeyleri bile sattım anca bu kadar oldu.)
düşürürken bütün fps (online) oyunlardaki kartların tamamen bittiğinden emin ol onlarda sıkıtı çıkabiliyor diye biliyorumİdle master ile kart düşürmeye çalış düşen kartı satarsın
idle master ile kart düşürebilirsiniz hocam,Grimm ve The Descendant oyunları bedava ama kart düşürebiliyorsunuz (ben zamanında düşürmüştüm ikisindende),veya karta para koyup tamamlarsanız.Arkadaşlar bu iki oyunu alma gibi bir isteiğim var iade parası ile birlikte toplam 31,98 olur ve alacağım oyunlar toplamı 32,10 . 12 kuruş nereden bulabilirim ?
Zamanında bir arkadaşım denemişti tamamlamamışlardı. o yüzden olmaz gibi geliyor bana. Büyük ihtimal 10 tl 20 tl daha ekleyip yanlarına bir oyun daha almayı planlıyorum şuan güzel indirim var çoğu oyunda.Yapacak bir şey yok steam desteğe yaz hic nldenemedim belki tamamlarlar
Bu uygulamayı gene bir arkadaşım kullanıyordu aynı anda 7 8 oyun bildirimi geliyordu güvenilir mi açıkçası bilmiyorum belki sorun çıkarabilir.İdle master ile kart düşürmeye çalış düşen kartı satarsın
Bende ek para eklemeyi planlıyorum.10 TL yükle bence direkt ileridede kullanırsın fazlasını zaten yapacak başka bir şey yok
Bende öyle yapıcam gibi duruyor.aga be benim de 2 kuruşum eksik kalmıştı 10 TL daha koymak zorunda kalmıştım
Hocam para ekleme kararı aldım yine de sonradan tekrar lazım olursa bakabilirim bu yönteme de.idle master ile kart düşürebilirsiniz hocam,Grimm ve The Descendant oyunları bedava ama kart düşürebiliyorsunuz (ben zamanında düşürmüştüm ikisindende),veya karta para koyup tamamlarsanız.
İdle master güvenilir bir uygulama @Emir Aydın ın bu konu hakkında konusu vardıZamanında bir arkadaşım denemişti tamamlamamışlardı. o yüzden olmaz gibi geliyor bana. Büyük ihtimal 10 TL 20 TL daha ekleyip yanlarına bir oyun daha almayı planlıyorum şuan güzel indirim var çoğu oyunda.
Bu uygulamayı gene bir arkadaşım kullanıyordu aynı anda 7 8 oyun bildirimi geliyordu güvenilir mi açıkçası bilmiyorum belki sorun çıkarabilir.
Bende ek para eklemeyi planlıyorum.
Bende öyle yapıcam gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam para ekleme kararı aldım yine de sonradan tekrar lazım olursa bakabilirim bu yönteme de.
idle master güvenilir hocam,çalışırken çevrimdışı yaparsanız (ayarlarında var) bildirim gelmez.Zamanında bir arkadaşım denemişti tamamlamamışlardı. o yüzden olmaz gibi geliyor bana. Büyük ihtimal 10 TL 20 TL daha ekleyip yanlarına bir oyun daha almayı planlıyorum şuan güzel indirim var çoğu oyunda.
Bu uygulamayı gene bir arkadaşım kullanıyordu aynı anda 7 8 oyun bildirimi geliyordu güvenilir mi açıkçası bilmiyorum belki sorun çıkarabilir.
Bende ek para eklemeyi planlıyorum.
Bende öyle yapıcam gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam para ekleme kararı aldım yine de sonradan tekrar lazım olursa bakabilirim bu yönteme de.