Onunda benimde ülkemiz Türkiye.Alıntıyı görüntüle
Hediye ettiğin kişinin ülkesi farklı diye olabilir belki de
O değiştirmiştir , sorunuz. İkimizde aynı olsa bu hatayı vermez.Onunda benimde ülkemiz Türkiye.
İkimizde de aynı @keremcnsz24 'e hediye göndericektim onda da Türkiye bende de Türkiye.O değiştirmiştir , sorunuz. İkimizde aynı olsa bu hatayı vermez.
Güzel kardeşim. Arkadaşın Steam ayarlarından ülke tercihini ve kullandığı para birimini kontrol etsin.İkimizde de aynı @keremcnsz24 'e hediye göndericektim onda da Türkiye bende de Türkiye.
Arkadaşların durumunu bilmiyorum aynı mı farklı mı ama her hediye gönderdiğimde bu ibare duruyor, uyarı bu sadece.O değiştirmiştir , sorunuz. İkimizde aynı olsa bu hatayı vermez.
Böyle dost bende olsa asla yüzüstü bırakmam.İkimizde de aynı @keremcnsz24 'e hediye göndericektim onda da Türkiye bende de Türkiye.
Arkadaşım anlamıyor musun ikimizde de Türkiye ve para birimi tryGüzel kardeşim. Arkadaşın Steam ayarlarından ülke tercihini ve kullandığı para birimini kontrol etsin.
Satış için atıyorum. Oyun satıyorum.Böyle dost bende olsa asla yüzüstü bırakmam.
Mobil uygulamadan denesene göndermeyiArkadaşım anlamıyor musun ikimizde de Türkiye ve para birimi try
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satış için atıyorum. Oyun satıyorum.