Detroit ne kadardı bilmiyorum ama Detroit al bence
İndirim olunca Death stranding ( hocam hopiden mi yaptınız200 TL var steamde oyun önerin arkadaşlar.
FH4 Ultimate ve Sea Of Thieves aldım. Şimdilik varmı başka öneri ?
İmzamda steam hesabim var bakabilirsiniz oyunlara. Çoğu oyun var zaten.
Zaten 110 falan oyunu var. Bence hopi değildir. Orasıysa'da davet kodu ile imkansız.İndirim olunca Death stranding ( hocam hopiden mi yaptınız)
Düşünüyorum onuDetroit ne kadardı bilmiyorum ama Detroit al bence
Hopiden yaklaşık 300 TL lik kupon kazandımZaten 110 falan oyunu var. Bence hopi değildir. Orasıysa'da davet kodu ile imkansız.
Kupon ile yapabilirsinizde davet kodu ile imkansız. Yani benimde zamanında 750 TL kupon kazanmışlığım var.Düşünüyorum onu
Hopiden yaklaşık 300 TL lik kupon kazandım
Zaten 110 falan oyunu var. Bence hopi değildir. Orasıysa'da davet kodu ile imkansız.
İşteHopiden yaklaşık 300 TL lik kupon kazandım
Davet kodu ile yapıyorum.Kupon ile yapabilirsinizde davet kodu ile imkansız. Yani benimde zamanında 750 TL kupon kazanmışlığım var.
İşte30 TL kazanan bne
![]()
Kupon ile yapabilirsinizde davet kodu ile imkansız. Yani benimde zamanında 750 TL kupon kazanmışlığım var.
bende 70tl lik yapıp forza aldımDavet kodu ile yapıyorum.
Beleş mi lnnn çök çök çök
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha kod geliyor. Yarın gelecek bir sürü kodum var
Alıntıyı görüntüle
Bende forza alana kadar yaparim diyordum. Hizimi alamadım forza aldım sea of thieves aldım daha yapiyom 200 TL ye yakın para gelecek dahabende 70tl lik yapıp forza aldım![]()
keşke biraz daha tanıdık olsa yapar yapar indirimde baya oyun alırdımBende forza alana kadar yaparim diyordum. Hizimi alamadım forza aldım sea of thieves aldım daha yapiyom 200 TL ye yakın para gelecek daha![]()
Evet diğer indirime kadar kasarim ben parakeşke biraz daha tanıdık olsa yapar yapar indirimde baya oyun alırdım![]()