Neler Yeni

Steam Oyun Önerisi 50TL Altı

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
İyi günler dostlar bir çok online oyunum var ama bir çoğundan sıkıldım arkadaşlarımla beraber oynayabileceğimiz bir oyun arıyoruz aklımda 45TL satisfactory vardı ama arkadaşlarımında içine pek sinmedi önerebileceğimiz oyunlar var mı
the forest rainbow six siege counter strike gta 5 pubg dead by daylight ets2 13.cuma garrys mod rocket league gibi oyunları önermezseniz sevinirim inceledik çünkü

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
kadir
Left 4 dead 2 olabilir.Coop oynanıyordu sanırım.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
İyi günler dostlar bir çok online oyunum var ama bir çoğundan sıkıldım arkadaşlarımla beraber oynayabileceğimiz bir oyun arıyoruz aklımda 45TL satisfactory vardı ama arkadaşlarımında içine pek sinmedi önerebileceğimiz oyunlar var mı
the forest rainbow six siege counter strike gta 5 PUBG dead by daylight ets2 13.cuma garrys mod rocket league gibi oyunları önermezseniz sevinirim inceledik çünkü
WWE 2K20 NBA 2K20 Rust Mortal kombat 11 aklıma gelenler bunlar.

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
the forest rainbow six siege counter strike gta 5 PUBG dead by daylight ets2 13.cuma garrys mod rocket league gibi oyunları önermezseniz sevinirim inceledik çünkü
The forest, Project Winter, Rust

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
half life portal portal 2 LA Noire raft
The forest, Project Winter, Rust
WWE 2K20 NBA 2K20 Rust Mortal kombat 11 aklıma gelenler bunlar.
Left 4 dead 2 olabilir.Coop oynanıyordu sanırım.
wwe 2k20 ve nba 2k20 ye içimiz ısınmadı rusta 30,50TL vermek istemedim 15 tl civarı olsaydı alırdım portal 2 yi oynadık the forestıda bitirdik teşekkürler öneriler için ama daha farklı oyunlar lazım :D aksiyon önceliğimiz ama

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Ne tür oyunları sevdiğinizi örnek verirseniz daha nokta atışı önerilerde bulunabilirim.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Arkadaşlarınla oynayabileceğin oyunlar:
TheHunter: Call of the wild
Witch it
Pacify
MudRunner
Pummel Party
Viscera Cleanup Detail
Left 4 Dead 2

Birde işte senin önermeyin dediklerinin hepsi :D

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne tür oyunları sevdiğinizi örnek verirseniz daha nokta atışı önerilerde bulunabilirim.
genelde biz aramızda roleplay yapmayı seviyoruz mesela gta 5 e giriyoruz roleplay yapıyoruz yada oynabileceğimiz aksiyon tarzı oyunlar tabi varsa serious sam tarzı oyunlar beraber oynayabileceğimiz left 4 dead 2 gibi

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Pay day 2
Party panic

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
genelde biz aramızda roleplay yapmayı seviyoruz mesela gta 5 e giriyoruz roleplay yapıyoruz yada oynabileceğimiz aksiyon tarzı oyunlar tabi varsa serious sam tarzı oyunlar beraber oynayabileceğimiz left 4 dead 2 gibi

Anladığım kadarıyla coop seviyorsunuz. Warhammer: Vermintide II önerebilirim. Left 4 Dead 2 ile aynı mantıkta.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
dostum önerilerinize bakarak oyunları aldım
serious sam 2
party panic
satisfactory
just cause 3