Steam oyun yüklerken 70-65 derece

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
761
Arkadaşlar steamde arkadan oyun yüklüyorum bide discord açık Cpu yaklaşık 70-65 derece Gpu 45 derece değerler normal mi?
Not: ortam biraz sıcak ve nemli

Normal kardeşim. Benim değerler cpuda yükte 70-72 derece arası. Oyunlarda işlemci sıcaklığın kaç derece ?

Ortam sıcaklığı, havada ki nem oranı, masaüstü ise kasanın hava sirkülasyonu kötü olması, laptop ise alttan hava alamaması ve parçaların aşırı tozlanmasına ilaveten; görev yoneticisinden işlemci kullanımına bir bakabilirsiniz başka bir uygulama bu sıkıntıyı çıkartıyor olabilir..

Arkadaşlar steamde arkadan oyun yüklüyorum bide discord açık Cpu yaklaşık 70-65 derece Gpu 45 derece değerler normal mi?
Not: ortam biraz sıcak ve nemli
Oyun indirirken normal deil ya bence ben çok ağır yükler altında işlemcim 3600 oyunlarda çok agır anlarda bile 67 derece sıvı sogutmam yok ona ragmen ama baya baya yüklenince 77 ye çıkıyor

Oyun indirirken normal deil ya bence ben çok ağır yükler altında işlemcim 3600 oyunlarda çok agır anlarda bile 67 derece sıvı sogutmam yok ona ragmen ama baya baya yüklenince 77 ye çıkıyor

benimki 3500x wraith prism le kullanıyorum şuan 65-60 arası gidip geliyo sadece oyun yüklüyorum.

GPU değeri normal ama CPU hiç normal değil. Sadece oyun indirirken bile 65-70 derece oluyorsa sıkıntı var. İndirme işlemi CPU'yu pek yormaz.
Termal macunu kurumuş olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,210
Üyeler
184,597
Son üye
Ultras25
Geri