Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Güncel olarak çok kazandıran oyunlar nedir? Dünden bu yana +70TL kazandım baya hoşuma gitti.
Sadece ZUP F ve S aldım gerisi normal oyunPaket halinde satılan oyunları aldıysan onların dışında kar ettiren pek bir şey kalmadı hem oyunlar zamlandı hem kart fiyatları düştü idle master bitti artık
Optika var 10 lira, 35 liralık kart düşmüştü bana.Güncel olarak çok kazandıran oyunlar nedir? Dünden bu yana +70TL kazandım baya hoşuma gitti.
Çok fazla oyununuz var hocam.Benim sahip olduğum oyunlarımı alabilirsin.
Alıntıyı görüntüleSteam Community :: Tofaş Doğan SLX 1.6 ie
arma 3 ucube doktor, “Dünya’nın en büyük yüküdür; aklı sende olmayanı, ısrarla yüreğinde taşımak.”steamcommunity.com
hocam bu kullandığınız uygulama güvenilir mi mantığı nasıl çalışıyorBenim sahip olduğum oyunlarımı alabilirsin.
Alıntıyı görüntüleSteam Community :: Tofaş Doğan SLX 1.6 ie
arma 3 ucube doktor, “Dünya’nın en büyük yüküdür; aklı sende olmayanı, ısrarla yüreğinde taşımak.”steamcommunity.com
Güvenilir evet arka planda oyunları oynuyor kendi kendine ve kart düşüyorhocam bu kullandığınız uygulama güvenilir mi mantığı nasıl çalışıyor
4 senedir kullanıyorum. Hiç ban yiyeni duymadım ve bende ban yemedim.hocam bu kullandığınız uygulama güvenilir mi mantığı nasıl çalışıyor