ram ler gözükmüyoramlerin anakartın sitesindeki destek bölümünde tam uyumlu olmadığnı kontrol etmen fayda sağlayabilir. her şey tam uyumlu ise aşağıdaki adımlar.
bios update + temiz kurulum (format+win güncelleme+anakar ekran kartı sitesinde manuel indirip kurulum) + steamden tekrar PUBG'yi indirme ve ek 3. parti yazılımları kurmadan oyunu test etme (3. parti yazılım armory crate afterburner falan filan).
diğer dediklerinizi komple geçen hafta yaptım hiçbir değişiklik olmadıramlerin anakartın sitesindeki destek bölümünde tam uyumlu olmadığnı kontrol etmen fayda sağlayabilir. her şey tam uyumlu ise aşağıdaki adımlar.
bios update + temiz kurulum (format+win güncelleme+anakar ekran kartı sitesinde manuel indirip kurulum) + steamden tekrar PUBG'yi indirme ve ek 3. parti yazılımları kurmadan oyunu test etme (3. parti yazılım armory crate afterburner falan filan).
windows kaç kullanıyorsun ?eskideen günde bir defa yerdim şimdi her 3 4 maçta bi yemeye başladım sistemim
galax rtx3060ti
r7 5800x3d
gskill 2x16 4000mhz
asus rog strix b550a gaming
ramleri stok hızlarına yani xmp docp olmamış fabnrikasyon mhz'e çekip birkaç gün kullanabilirmsiin pubgde dene. olabiliyor bazen bu problem.ram ler gözükmüyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
diğer dediklerinizi komple geçen hafta yaptım hiçbir değişiklik olmadı
bende bir dönem bu hatayı çok alıyordum. Sorun ramlerden çıktı OC yapmıştım ben. Sonra XMP ile kullandım bir sıkıntı olmadı. Genel olarak ramden kaynaklı oluyor ben her şeyi denedim çözüm olmamıştı. Silmek baştan yüklemek doğrulamak vseskideen günde bir defa yerdim şimdi her 3 4 maçta bi yemeye başladım sistemim
galax rtx3060ti
r7 5800x3d
gskill 2x16 4000mhz
asus rog strix b550a gaming
win10 prowindows kaç kullanıyorsun ?
ben de xpm de kullanıyorum oc yapmadımbende bir dönem bu hatayı çok alıyordum. Sorun ramlerden çıktı OC yapmıştım ben. Sonra XMP ile kullandım bir sıkıntı olmadı. Genel olarak ramden kaynaklı oluyor ben her şeyi denedim çözüm olmamıştı. Silmek baştan yüklemek doğrulamak vs
ben 11 kullanıyorum da cs2 de 2 gündür crash yiyorum acaba w11 sorunumu diye düşündüm de ondan sormuştumwin10 pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de xpm de kullanıyorum oc yapmadım
he win 11 e geçmiştim yaklaşık 2 hafta önce pubg de alt tab atıpvideo izleyince geri giremiyodum pubg ye win 11 skıntılıben 11 kullanıyorum da cs2 de 2 gündür crash yiyorum acaba w11 sorunumu diye düşündüm de ondan sormuştum