Neler Yeni

Steam PUBG Hâla alınır mı?

PARSOZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Can
Şuan Steam'de PUBG yaz İndiriminde Fiyatı düşmüş sizce alınır mı? veya pubg yerine oyun tavsiyeleriniz varmı

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şuan Steam'de PUBG yaz İndiriminde Fiyatı düşmüş sizce alınır mı? veya PUBG yerine oyun tavsiyeleriniz varmı
Fiyatı 43,5 TL'ye düşmüş.
PUBG için çok pahalı değil.
Oynama süren 2 saati geçmediği sürece iade edebilirsin.
Al, yükle, dene. Beğenmezsen iade edersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
velihan
Şuan Steam'de PUBG yaz İndiriminde Fiyatı düşmüş sizce alınır mı? veya PUBG yerine oyun tavsiyeleriniz varmı
knkim normalde 90 tl diye bliyorum yarı fiiyatına düşmüş istiyorsan al

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
bf1 de baya indirim var bence alın deneyin 2 saat dolmazsa iade edersiniz. Herkes atmosferini çok beğeniyor. Bende ea playden oynamıştım sevmiştim

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Bence alınmaz. Alsan da uzuuun bir süre acayip zorlanıcaksın. Az oyuncusu var. Bu yüzden eşleştirme sistemi çok kötü. 500Lvl adamla 1Lvl adam da aynı maça denk geliyor. Oyunun son rankına sahip adamla, oyunun ilk rankına sahip adam aynı maça denk geliyor. Bu yüzden sıfırdan öğrenmek çok zor. Lâkin ben alırım, uzun süre uğraşırım diyorsan alabilirsin.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
bf5 almayı düşünüyorum daha önce oynadıysanız tavsiye eder misiniz
bf5 oynamadım. Ben de yorumlara bakarak almıştım. bf1 ve 5 oynayanların çoğu 1 i tercih ediyor. Steam üzerinden yorumlara %ye bakarsanız kafanızda bir şeylerin oluşabilir. En kötü alın 2 saat deneyin iade edin

Top Bottom