Neler Yeni

steam sonbahar indirimleri önerileri

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
45 tl gibi bir bütçem var ve türkçe dil desteği olan oyun önerebilir misiniz hikayeli oyun yada mmorpg olursa iyi olur onun dışında tür fark etmez
bende olan oyunlar bunlar
birde sistemim yazıyor onun aşağı yukarı kaldırabileceği oyunlar öneerirseniz iyi olur

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,042
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
45 TL gibi bir bütçem var ve türkçe dil desteği olan oyun önerebilir misiniz hikayeli oyun yada mmorpg olursa iyi olur onun dışında tür fark etmez
birde sistemim yazıyor onun aşağı yukarı kaldırabileceği oyunlar öneerirseniz iyi olur
Dying Light

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
45 TL gibi bir bütçem var ve türkçe dil desteği olan oyun önerebilir misiniz hikayeli oyun yada mmorpg olursa iyi olur onun dışında tür fark etmez
Forza 4 30₺ düşünebilirsin.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forza 4 30₺ düşünebilirsin.
bilgisayarım kaldırmıyor malesef yoksa forzayı çoktan almıştım 6-7 ay önce 600tllik sticker çıkartmıştım o zaman alacaktım ama bilgisayar kaldırmadığı için almamıştım olmuyo :/

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Green Hell, Dying Light

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,042
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,820
İsim
Doruk
Türkçe dil desteği yok ama dishonerd serisi olabilir son oyun hariç

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,820
İsim
Doruk
teşekkürler oyunu bir çok kez duydum ama ne türde olduğunu hiakyesinin neyi konu bilmiyoum açıklar mısınız
Gizlilik tarzında oyun bence çıkış yılına göre çok iyi hikaye ise corvo adında bir arkadaşımız var oyunda da onu canlandırıyoruz kraliçenin özel koruması işte o sıralar veba salgını var biz görevden dönüyoruz ve kötü haberler getiriyoruz kraliçeyle konuşurken özel güçlü insanlar gelip kraliçeyi öldürüyor ve kızı emilyi kaçırıyor görevimiz emilyi kurtarmak 3 farklı son var neye göre belirlendiğini söylemiyim keyfi kaçar biri normal diğeri iyi diğeri kötü 10 saattw bitirdim ben daha kısa sürede de bitirilebilir yan görevlerle dahauzun da sürebilir

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
32 tl daha katarsan resident evil 3 var

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Gizlilik tarzında oyun bence çıkış yılına göre çok iyi hikaye ise corvo adında bir arkadaşımız var oyunda da onu canlandırıyoruz kraliçenin özel koruması işte o sıralar veba salgını var biz görevden dönüyoruz ve kötü haberler getiriyoruz kraliçeyle konuşurken özel güçlü insanlar gelip kraliçeyi öldürüyor ve kızı emilyi kaçırıyor görevimiz emilyi kurtarmak 3 farklı son var neye göre belirlendiğini söylemiyim keyfi kaçar biri normal diğeri iyi diğeri kötü 10 saattw bitirdim ben daha kısa sürede de bitirilebilir yan görevlerle dahauzun da sürebilir
hiç gizlilik tarzında oyun oynamadım sıkar mı

Top Bottom