Steam ve Epic Games'i Kapatabilecek Kanun Meclise Sunuldu !

Siyasete dönmesin derken?? Dostum zaten mevzu hem siyasi hem de sen dilin dışarda geziyorsun. Neredeyse çıkarıp ampülü yakacan yani asdasd

Oyun al, mevzu alıp almamak değil. Kardeşim burada açık açık beyan edemiyorum. Sen o haram mevzusunu anlamamışsın.
Ya hocam ne uzattın ben kendi fikrimi paylaştım saçma sapan yerlere çekiyorsun konuyu Bana göre sosyal medyayı herkes kullanmamalı bu kadar bitti yaş sınırı vs gelmeli oyunlarda dahil buna bu kadar yok yok dilin dışarda ampul yakcan yok bilmem ne
 
k
Ya hocam ne uzattın ben kendi fikrimi paylaştım saçma sapan yerlere çekiyorsun konuyu Bana göre sosyal medyayı herkes kullanmamalı bu kadar bitti yaş sınırı vs gelmeli oyunlarda dahil buna bu kadar yok yok dilin dışarda ampul yakcan yok bilmem ne
sen fikrini beyan etmedin, bana cevap yazdın. Alıntılamasaydın o zaman beni? Öyle genel olarak yazsaydın konuya.
Bak kardeşim 1.si senin politik bilincin zayıf, okuyamıyorsun. Hem bu sınırlamanın yaşla vs ilgili olduğunu düşünüyorsun hem de onlarla ilgili sınırlı kalacağını düşünüyorsun.
2. olarak hukukun genel ilkelerinde (Tüm dünyada) bilhassa Temel hak ve hürriyetler konusunda özgürlük KURAL, kısıtlama ise İSTİSNAİ dir. Sen ''herkes sosyal medyayı kullanmasın'' diyerek insanların kullanmalarını kısıtlattıramazsın. Yaş sebebi farklı bir duruma (özel kısıtlama sebepleri) dayandırılabilir tabi, nitekim kanun koyucu da buna dayanacak şüphesiz. Ama bu yapılan hukuken hiç etik değil ve istismara çok açık.
 
bant daralması gelirse vpn ile çözülmez mi?
 
yaşla bir alakası yokki hocam ben mesela internetten porno izliyemiyorum veya discorda giremiyorum roblox kullanamıyorum gibi gibi... 40 yaşındayım kendi evim kendi internetim her şey kendimin ama girmek yasak. tam olarak aynı şey olacak. vpnle sonra 500ping cs mi oynuycaz yasak heryeri ve herkesi vurur

uzarda uzar ucu çok açık bişey.

youtubeda geçen maddelerin bunun ucunun ne kadar açık olduğu hakkında çok geniş kapsamlı inceleme yapan profesyonel kanallar var (can sungur'ı izleyin konuyla alakalı çok videosu var). sınırı yok yani. ayrıca ISP'lerde kafasına göre banlıyor artık.
vpn steamda çözüm olmayabilir çünkü steam ülkelerin kanunlarını ve yasalarını çok iyi takip edip uymaya çalışıyor. eğer içerden bir yasak gelirse dışardan da gelebilir, bakınız steam almanya,new york yasaklamaları.

son olarak bant daraltması tam olarak o siteyi veya hizmeti kullanılamaz hale getiriyor.
fetöcü cs yi dinleyeceksek vay halimize
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,203
Mesajlar
10,857,923
Üyeler
191,043
Son üye
Prometheus4646
Geri
Top