Steam vs Epic games (fanlık yapmayın dürüst olun)

Steam vs Epic games

• Steam

Oylar: 51 79.7%
  • Epic games

Oylar: 13 20.3%

• Oy kullanan toplam üye
    64
Bu aynı şey gibi amd vs ıntel

Epic'ten sürekli beleş oyun alırım ama para vereceksem epic kullanmam

Steam yıllardır kullanıldığı için çok rahat geliyor epic ise fortnite'la duyuldu ve bedava oyunlar vererek gelişmeye çalışıyor. Bence steam.

Steam yıllardır kullanıldığı için çok rahat geliyor epic ise fortnite'la duyuldu ve bedava oyunlar vererek gelişmeye çalışıyor. Bence steam.
Fortnite bana göre severim ama batma aşamasında event bile gelmiyor çok oyuncu kaybetti

Evet epic games sayesinde gta 5 i aldım ama yükleyene kadar canım çıktı her zaman bir sorun asla ve asla steamin bende bıraktığı tatminkarlık hissini bırakamadı. Oyun yedekleyip tekrar yüklemek için bile launcheri kandırıyorsunuz anca öyle yedekleme oluyor. Tamamen bir fiyasko rainbow six siege 15 tl daha ucuzdu epic gamesde yine de steamdan aldım çünkü epic gamese girince bile her an bilgilerim Çin'e aktarılacak gibi geliyor. Tek sevdiğim şeyi oyunculara bedava oyun dağıtması artı olarak 1 GBPS gibi yüksek hızlarda steamdan daha iyi performans veriyor internet anlamında. Geri kalan şeyler ise bizim gözümüze girmek için küçük şirinlikler bu kadar

Steam'in topluluk,atölye vs. kısımları ona + kazandırıyor.Epic'te çok güzel indirimler oluyor ve ücretsiz oyunlarda veriliyor.Şu an ikisini de kullanıyorum.

Birkaç ücretsiz oyun verdi diye bütün korsancılar Epic Games fanı olmuş. Steam'in bi ton özelliği ve avantajları var. Ben şahsen açmıyorum bile Epic Games Launcher'ı. Steam > Epic Games aksini iddia eden beleşçidir , kördür.

Steam'in kendine ait pazarı , profili , seviye mantığı , topluluğu , atölyeleri , bakiye özelliği , iade özelliği , Sade ve kullanışlı arayüzü-Sohbet arayüzü gibi birçok artısı varken Epic Games'in tek artısı bedava oyunlar vermesi .
Bedava olan oyunları bile steamden alıp oynuyorum genellikle.
Sadece Watch Dogs 2'yi Epic sayesinde oynayacağım onu da uplay üzerinden oynamayı düşünüyorum.
Kesinlikle çok eksiği var steam'e göre bence .
Steam launcherı çok daha kullanışlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,063
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri