Komando41.
80+ Silver
ben bf 2042 aldım umarım pişman olmam hala cok olumsuz y orum var (steam hasabında 50 tl vardı onu haracamyı unutup karrta çektim )
Yanlış hatırlamıyorsam epicde rdr2 ve cp2077 daha ucuz bakın bı iade edip ordan alabilirsinizZam muhabbetinden dolayı bütçeyi zorlayıp almak istediğim çoğu oyunu aldım.
Mafia Trilogyben bf 2042 aldım umarım pişman olmam hala cok olumsuz y orum var (steam hasabında 50 TL vardı onu haracamyı unutup karrta çektim )
Epic games kullanmıyorum hocam bütün oyunlarım steamde.Yanlış hatırlamıyorsam epicde rdr2 ve cp2077 daha ucuz bakın bı iade edip ordan alabilirsiniz
fifa 23ben bf 2042 aldım umarım pişman olmam hala cok olumsuz y orum var (steam hasabında 50 TL vardı onu haracamyı unutup karrta çektim )
ben bf 2042 aldım umarım pişman olmam hala cok olumsuz y orum var (steam hasabında 50 TL vardı onu haracamyı unutup karrta çektim )
Oyun bayağı iyi burada pişman olmazsın.ben bf 2042 aldım umarım pişman olmam hala cok olumsuz y orum var (steam hasabında 50 TL vardı onu haracamyı unutup karrta çektim )