Neler Yeni

🔥İndirim Steam Yaz İndirimleri Tarihleri Sızdırıldı!

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Sızıntılara göre Steam Yaz İndirimleri 2020, 25 Haziran ile 9 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu da geçen sene ile aynı zamanda gerçekleşeceği anlamına geliyor. Gelen sızıntılar arasında Valve'nin sadakat ödüllendirme programı üzerinde çalıştığı bilgisi de var. Bu program ile kullanıcıların rozet seviyeleri, ödül öğeleri ve oyun indirimleri için bir tür puan kullanmasına izin verilecek. Ayrıca indirimlere tıpkı forumdaki reaksiyon butonu gibi tepki verebileceğiz. Bu da Valve'ye yapacağı indirimlerde yol gösterici olacaktır. Yaz indirimlerinin tarihi belli iken yeniliklerin tarihi bilinmiyor. Ancak yaz indirimlerinden daha önce olacak gibi gözüküyor.

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,071
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Sızıntılara göre Steam Yaz İndirimleri 2020, 25 Haziran ile 9 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu da geçen sene ile aynı zamanda gerçekleşeceği anlamına geliyor. Gelen sızıntılar arasında Valve'nin sadakat ödüllendirme programı üzerinde çalıştığı bilgisi de var. Bu program ile kullanıcıların rozet seviyeleri, ödül öğeleri ve oyun indirimleri için bir tür puan kullanmasına izin verilecek. Ayrıca indirimlere tıpkı forumdaki reaksiyon butonu gibi tepki verebileceğiz. Bu da Valve'ye yapacağı indirimlerde yol gösterici olacaktır. Yaz indirimlerinin tarihi belli iken yeniliklerin tarihi bilinmiyor. Ancak yaz indirimlerinden daha önce olacak gibi gözüküyor.
Hocam bu sadakat puanları nasıl kazanılıyor

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu sadakat puanları nasıl kazanılıyor
Büyük ihtimalle bu yeniliklerin geldiği sezonda çeşitli görevlendirmeler olacak ve o şekilde kazanacağız. Şimdilik net bir bilgi yok.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Bu konuyu sabah açmıştım :)

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
ilkbahar indirimleri ne zaman rainbow alıcam bekliyorum

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Görmedim hocam kusura bakmayın. Konu tekrarı olsun istemezdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben rainbow'u yaz indirimlerinde alacağım. Fiyatı daha çok düşer gibime geliyor.
R6'nın indirimli fiyatı aslında geçen sene yaz aylarında ki asıl ve indirimsiz fiyatı. Fiyatı saçma bir şekilde yükseltip tekrar indirim adı altında "indirimsiz" fiyata satıyorlar.

Arkoomen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Arkın Bayram
R6 yi ben uplay den %70 indirimle almistim ama ne zamandi hatirlamiyorum. Uplay’i kontrol etmeyi unutmayin orda daha indirimli olabiliyor bazen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,687
Üyeler
172,720
Son üye
Mkrkmz
Top Bottom