Neler Yeni

Steam yenilenmiş, yeni gelen özellikler neler

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
arkadaslar steam yenilenmiş sanırım. Bilmem gereken yeni bi özellik falan var mı acaba yeni gelen özelliklere nerden ulasabilirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
arkadaslar steam yenilenmiş sanırım. Bilmem gereken yeni bi özellik falan var mı acaba yeni gelen özelliklere nerden ulasabilirim
Gece oynarken şu anki gibi değildir arayüz. Az önce oyunu açarken Ubisoft oyunu açıyorum sandım açılış ekranı ve uygulama görünümü değişmiş bence güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi bakıyorum da oyun içindeyken Shift Tab Bayaa değişmiş. Ben güncelleme vs yapmadım GeForce NOW üzerinden oynuyorum

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gece oynarken şu anki gibi değildir arayüz. Az önce oyunu açarken Ubisoft oyunu açıyorum sandım açılış ekranı ve uygulama görünümü değişmiş bence güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi bakıyorum da oyun içindeyken Shift Tab Bayaa değişmiş. Ben güncelleme vs yapmadım GeForce NOW üzerinden oynuyorum
aynen bugün güncellenmiş. ama cok böyle yenilir yutulur bi değişiklik yok sanırım bi oyun ici arayüz değişmiş

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
aynen bugün güncellenmiş. ama cok böyle yenilir yutulur bi değişiklik yok sanırım bi oyun ici arayüz değişmiş
Telefondaki görünüme benzemiş. Sade ve güzel olmuş bence

Top Bottom