Steamdaki bannderlord oyununu nasıl uygun fiyata alabiliriz

Steam da eşin dostun varsa konuşsun Gabe ile belki düşürür fiyatı hocam steam dan nasıl daha ucuza alacaksınız ya indirimleri bekliceksiniz yada başka bir yolu yok başka siteden alıp 2 gün sonra banlanacaksınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Korsa hiçbir zaman tercihim olmaz hem performansın düşer hem bilgisayarına zararlı malware olabilir

Steam da eşin dostun varsa konuşsun Gabe ile belki düşürür fiyatı hocam steam dan nasıl daha ucuza alacaksınız ya indirimleri bekliceksiniz yada başka bir yolu yok başka siteden alıp 2 gün sonra banlanacaksınız

Korsa hiçbir zaman tercihim olmaz hem performansın düşer hem bilgisayarına zararlı malware olabilir
Ben 7 senedir korsan oynarım bir kere bile virüs girmedi

virüs soksa direkt silersin benim dediğim malware yani kendisini hiç sildirmek istemeyen bir virüs gizlice tüm bilgilerini alır

bende zamanında çok korsan oynadım taki gerçekleri görene kadar :D

CS:GO yu crack oynadım ben zamanında ilk çıktığı dönem olması gerek severmiyim diye crack indirmiştim

Cs go
virüs soksa direkt silersin benim dediğim malware yani kendisini hiç sildirmek istemeyen bir virüs gizlice tüm bilgilerini alır

bende zamanında çok korsan oynadım taki gerçekleri görene kadar :D

CS:GO yu crack oynadım ben zamanında ilk çıktığı dönem olması gerek severmiyim diye crack indirmiştim

Cs go bende crackli oynadım şahsen param olsa benim gene torrent indiririm

Cs go

Cs go bende crackli oynadım şahsen param olsa benim gene torrent indiririm
ben CS:GO yu aldıktan birkaç hafta sonra beleş oldu zaten zoruma gitmişti ama crack önermiyorum birgün mail oalrak tüm şifrelerinizi atabilirler :D

Yok ya torrenti bırakmam oyuna para vermek istemiyorum

ben CS:GO yu aldıktan birkaç hafta sonra beleş oldu zaten zoruma gitmişti ama crack önermiyorum birgün mail oalrak tüm şifrelerinizi atabilirler :D
Yok ya torrenti bırakmam oyuna para vermek istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,945
Üyeler
184,540
Son üye
taner dmrrn
Geri