Hangi tarz oyunları seviyorsunArkadaşlar indirimden 200 lira bütçem var sizce hangi oyunları almalıyım?
Dying light 1-2Mass effect legendary edition
Soma
Soma'nın hikayesi çok çok güzel. Özellikle muazzam derecede vurucu bir sonu var ve sistemin her türlü kaldırır. Keza mass effect de çok bir sistem gerektirmiyor diye biliyorum.Gömülüp saatlerce oynayabileceğim her oyun olur ama pcnin kaldırması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 var ama 2 için sistemim yetersiz.
Mass effecti düşüneceğim ama soma biraz korku türüne girdiği için hoşuma gitmedi hocam ama sağolun öneri için.Soma'nın hikayesi çok çok güzel. Özellikle muazzam derecede vurucu bir sonu var ve sistemin her türlü kaldırır. Keza mass effect de çok bir sistem gerektirmiyor diye biliyorum.
Şimdi baktım da masa effect orta halli bir sistem istiyormuş.Soma'nın hikayesi çok çok güzel. Özellikle muazzam derecede vurucu bir sonu var ve sistemin her türlü kaldırır. Keza mass effect de çok bir sistem gerektirmiyor diye biliyorum.
Doğrudur Soma'da orta derece bir korku var.Mass effecti düşüneceğim ama soma biraz korku türüne girdiği için hoşuma gitmedi hocam ama sağolun öneri için.