Neler Yeni

Steam'de bi eşyayı satışa çıkarmama rağmen topluluk pazarında gözükmüyor ve satılmıyor

SpeaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Oktay
Beyler bir cs go ya envanter dizmiştim ve bir silah skini satmak istiyorum.Steam de satışa çıkarıyorum fakat satış listelemelerimde gözükmesine rağmen topluluk pazarında gözükmüyor.Koyalı 1 saat oldu hala satılmadı.Bir bilginiz var mı?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,542
İsim
Mert Metshi
Beyler bir cs go ya envanter dizmiştim ve bir silah skini satmak istiyorum.Steam de satışa çıkarıyorum fakat satış listelemelerimde gözükmesine rağmen topluluk pazarında gözükmüyor.Koyalı 1 saat oldu hala satılmadı.Bir bilginiz var mı?
Telefondan onaylama geliyor bazen

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Piyasanın çok çok altına koymadıysan 1 saatte satılmamış olması gayet normal değil mi?

SpeaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Oktay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Piyasanın çok çok altına koymadıysan 1 saatte satılmamış olması gayet normal değil mi?
yok hayır benim kuzen normal fiyatına satışa çıkarıyor ve en fazla 5 dk ya satılıyor.Bu durum normal olamaz

ElectriX

80+ Silver
Bende de öyle. CSden item düştü. Satış listesinde olmasına rağmen satılmıyor. En ucuzdan koydum hemde

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
Ben uzun zaman girmediğimde 7 gün bekletilecek gibi bir şey diyordu. Öyle olmuş olabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,837
Üyeler
172,743
Son üye
Brktnc
Top Bottom