Neler Yeni

steamde böyle bir şey var mı yada bu gerçekmi?

LaketrooS

80+ Silver
pupg oynuyordum daha 2 saat olmadan

Turquoise Delight - M16A4​

diye bir şey düştü kasadan. steam pazarına baktım 60 kuruşmuş. para kasmak bu kadar kolay mı? sadece kasa düşürerek ayda ne kadar kazanırım maks?

José Mourinho

80+ Silver
Üründen ürüne değişir hani sabit 60 kr desek net bir çıkarım yapabiliriz fakat biz ona göre hesaplıyalım 60 kr sabit dedik 1 ayda ''1800'' kazanıyorsunuz. 12 ay (1 yıl desek) ''21.600'' kazancınız oluyo yılda (bunlar gündelik al satlar bu arada hani her gün 60 kr çıkarmanız gerekiyo)

LaketrooS

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üründen ürüne değişir hani sabit 60 kr desek net bir çıkarım yapabiliriz fakat biz ona göre hesaplıyalım 60 kr sabit dedik 1 ayda ''1800'' kazanıyorsunuz. 12 ay (1 yıl desek) ''21.600'' kazancınız oluyo yılda (bunlar gündelik al satlar bu arada hani her gün 60 kr çıkarmanız gerekiyo)
tabiikide sabit olmaz bazen 10 kuruşluk bazen 20 tl de çıkabilir

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
her 2 saatte bir item düşmez sonraki belki 1 hafta sonra belki 10 dakika sonra düşer

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca

diye bir şey düştü kasadan. steam pazarına baktım 60 kuruşmuş. para kasmak bu kadar kolay mı? sadece kasa düşürerek ayda ne kadar kazanırım maks?
Cs'den 30tl kasıp forza aldım :d

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul

:D

LaketrooS

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,366
İsim
Berkay BABUCCU
böyle bir şey tabii ki var. Ancak şans faktörü önemli.CS oynayanlar bilir BRAVO kasası vardı ben zamanında 25tl ye satıp oyunu bedavaya getirmiştim.Şimdi gidin bakın fiyatına.PUBG de de aynı şekil haftalık izin ile verilen kutulardan item çıkıyordur ama bunlar herkese açık olduğu için çok bir fiyat bekleme.CS de kasa sistemi özellikle yeni çıktığında iyi getiriyor ama hepsinde önemli tek faktör ŞANS

LaketrooS

80+ Silver
böyle bir şey tabii ki var. Ancak şans faktörü önemli.CS oynayanlar bilir BRAVO kasası vardı ben zamanında 25tl ye satıp oyunu bedavaya getirmiştim.Şimdi gidin bakın fiyatına.PUBG de de aynı şekil haftalık izin ile verilen kutulardan item çıkıyordur ama bunlar herkese açık olduğu için çok bir fiyat bekleme.CS de kasa sistemi özellikle yeni çıktığında iyi getiriyor ama hepsinde önemli tek faktör ŞANS
Şuan hangi oyunlardan para kazanabilirim. 20 TL var steamde bunu nasıl arttırabilirim yani en mantıklı yol ne?

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,366
İsim
Berkay BABUCCU
Şuan hangi oyunlardan para kazanabilirim. 20 TL var steamde bunu nasıl arttırabilirim yani en mantıklı yol ne?
Bazı oyunların kartlarını düşürerek yapabilirsin ama yine şans gerekiyor. Eskiden olsa cs go al sat yap derdim oda olmuyor.Şuan pubg de al sata uygun değil.Şuan bir durgunluk var. Önerilebilecek en iyi yol araştırarak steamden ucuza oyun alıp kartlarını düşürmek ve satmak.BU yöntemle biraz arttırabilirsin. Forumda bir gez konusu açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam ucuz oyunlar ve kart fiyatlarını içeren vb.

Top Bottom