tabiikide sabit olmaz bazen 10 kuruşluk bazen 20 tl de çıkabilirÜründen ürüne değişir hani sabit 60 kr desek net bir çıkarım yapabiliriz fakat biz ona göre hesaplıyalım 60 kr sabit dedik 1 ayda ''1800'' kazanıyorsunuz. 12 ay (1 yıl desek) ''21.600'' kazancınız oluyo yılda (bunlar gündelik al satlar bu arada hani her gün 60 kr çıkarmanız gerekiyo)
o zaman işte 100-200-300 değişir ben orda varsayım yaptım tabikide öyle bir şey olması için Peygamber duası gerektiğini bende sende biliyoztabiikide sabit olmaz bazen 10 kuruşluk bazen 20 TL de çıkabilir
Cs'den 30tl kasıp forza aldım :dpupg oynuyordum daha 2 saat olmadan
Turquoise Delight - M16A4
diye bir şey düştü kasadan. steam pazarına baktım 60 kuruşmuş. para kasmak bu kadar kolay mı? sadece kasa düşürerek ayda ne kadar kazanırım maks?
pupg oynuyordum daha 2 saat olmadan
Turquoise Delight - M16A4
diye bir şey düştü kasadan. steam pazarına baktım 60 kuruşmuş. para kasmak bu kadar kolay mı? sadece kasa düşürerek ayda ne kadar kazanırım maks?
zamanında 16tlye almıştım :dbende cs ye başlicaktim ama 123 TL seçkin görünce boşverdim
Şuan hangi oyunlardan para kazanabilirim. 20 TL var steamde bunu nasıl arttırabilirim yani en mantıklı yol ne?böyle bir şey tabii ki var. Ancak şans faktörü önemli.CS oynayanlar bilir BRAVO kasası vardı ben zamanında 25tl ye satıp oyunu bedavaya getirmiştim.Şimdi gidin bakın fiyatına.PUBG de de aynı şekil haftalık izin ile verilen kutulardan item çıkıyordur ama bunlar herkese açık olduğu için çok bir fiyat bekleme.CS de kasa sistemi özellikle yeni çıktığında iyi getiriyor ama hepsinde önemli tek faktör ŞANS
Bazı oyunların kartlarını düşürerek yapabilirsin ama yine şans gerekiyor. Eskiden olsa cs go al sat yap derdim oda olmuyor.Şuan pubg de al sata uygun değil.Şuan bir durgunluk var. Önerilebilecek en iyi yol araştırarak steamden ucuza oyun alıp kartlarını düşürmek ve satmak.BU yöntemle biraz arttırabilirsin. Forumda bir gez konusu açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam ucuz oyunlar ve kart fiyatlarını içeren vb.Şuan hangi oyunlardan para kazanabilirim. 20 TL var steamde bunu nasıl arttırabilirim yani en mantıklı yol ne?