Ss atarmisiniz bir kaç tane sdk var birde menüde işlemez diye biliyorumFiveme giriyorum sunucuya girmeden önceki menüde kaldığım zaman sdk yani fivem oynuyorum olarak gözüküyor oyuna bağlanıyorum daha sonra steamde çevrimiçi olarak gözüküyor saat işlemiyor
orda bırsuru sdk var dogru olana baktıgına emınmısınFiveme giriyorum sunucuya girmeden önceki menüde kaldığım zaman sdk yani fivem oynuyorum olarak gözüküyor oyuna bağlanıyorum daha sonra steamde çevrimiçi olarak gözüküyor saat işlemiyor
Ss atarmisiniz bir kaç tane sdk var birde menüde işlemez diye biliyorum
orda bırsuru sdk var dogru olana baktıgına emınmısın
tamam gozukuyo ıste saat menudeykende artmaz bende bazen normal oyundaykende artmıyodu arkada sonra kendı kendıne oynadıgım saatı oraya eklıyoduMesaj otomatik birleştirildi:
orda bırsuru sdk var dogru olana baktıgına emınmısın
aktif olarak bu çalışıyor sanırım ama kütüphanede baktığım zaman yükle çıkıyor bütün sdk lardaSs atarmisiniz bir kaç tane sdk var birde menüde işlemez diye biliyorum
dün 4 5 saat oynadım ama işlenmemiştamam gozukuyo ıste saat
bende oyunda artmıyo menüde artıyotamam gozukuyo ıste saat menudeykende artmaz bende bazen normal oyundaykende artmıyodu arkada sonra kendı kendıne oynadıgım saatı oraya eklıyodu