hala beleş mi hemen yapışıcamSteam 24 saatlik bir süreyle hoi4 u bedava yaptı hemen yükledim bu oyun indirim bitince bendemi kalacak yoksa indirim bitince gidecekmi?
sende kalırSteam 24 saatlik bir süreyle hoi4 u bedava yaptı hemen yükledim bu oyun indirim bitince bendemi kalacak yoksa indirim bitince gidecekmi?
Daha Öncede Sims 4 kütüphaneye eklemiştim yeni bilgisayarım olunca yüklerim diye fakat kütüphanede yüklemek istediğimde satın al yazıyordu, Evet hala beleşhala beleş mi hemen yapışıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
sende kalır
Cevabın İçin teşekkürler, senin sistem Kaç TL ve iyi fps veriyormu Valorant Gta 5 falanevet.
Zamanında 8.4k ya almıştım o zaman fiyatına göre en iyi özellikleri sunan laptoptu şimdi piyasayı bilmiyorum.Cevabın İçin teşekkürler, senin sistem Kaç TL ve iyi fps veriyormu Valorant Gta 5 falan
Bakıcam hocam haberim yoktu teşekkür ederim.Suan metro 2033 alabilirsiniz. O sonsuza kadar kutuphanede duracak
Ne demek.Bakıcam hocam haberim yoktu teşekkür ederim.
Hocam ben dirt rally ve total war shogun 2 yi zamanında almıştım ücretsiz yapıldıgında ve hala profilimde?Nasıl evet ya? Kaç kişi yazmış bir de!
Hayır sadece ücretsiz oynayabiliyorsun o süre boyunca.
nasıl ya ben bir sürü paralı oyunu beleş yakaladım aylardır da bende. o zaman bu oyunu destekleme amaçlı tanıtım falanHayır sende kalmiyor.hoi4 hafta sonuna kadar olmasi lazim. Somra hesaptam silinir. Steam arayuzunde oyunun resminde yazar ne zamana kadar beles oldugu. Hoi 2. 3 gunlugune bedava. Suan metro 2033 alabilirsiniz. O sonsuza kadar kutuphanede duracak
O oyunlar alınca kalan oyunlardır.Mesela ben de for honoru kalıcı almıştım, ancak bu oyunda sadece belli bir süre oynamaya izin verildi.Hocam ben dirt rally ve total war shogun 2 yi zamanında almıştım ücretsiz yapıldıgında ve hala profilimde?
Aynen tanıtım gibi bir şey.nası
nasıl ya ben bir sürü paralı oyunu beleş yakaladım aylardır da bende. o zaman bu oyunu destekleme amaçlı tanıtım falan