Neler Yeni

Rehber Steamdeki Cüzdan Bakiyesini Yükseltme Rehberi

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Evet, şimdi size Steamdeki cüzdan bakiyenizi bedava yükseltmeyi göstereceğim. Mantık kısaca: Kendisinden pahalı kartlara sahip olan oyunun kartlarını düşürüp satacağız.
1-İlk öncelikle Zup oyunlarından bir kaç tane alıyoruz.
Örneğin;

1604064804094.png

2- Kartları düşüreceğiz şimdi.
1.Yöntem
Herkesin bildiği oyunları indirip bilgisayarda açık bırakıp kart düşmesini sağlamak.

2.Yöntem (Güvenli olmayan yöntem. Yani steam bilgilerinizi uygulama ile paylaşıyoruz.)
Idle Daddy adlı uygulamayı telefonumuza indiriyoruz. Ve steam bilgilerimiz ile uygulamaya giriyoruz. Giriş yaptıktan sonra Kart Düşürme seçeneğinin altındaki Başlat düğmesine basıyoruz. Ve oyunlarımız kart düşene kadar çalışmaya devam ediyor. Örnek Ektedir.
WhatsApp Image 2020-10-30 at 16.38.57.jpeg

3- Kartlarımız düştükçe steam pazarında satıyoruz. En düşük fiyatın biraz daha aşağısına koyabilirsiniz.

Ve böylece steam cüzdan bakiyemiz yükselecektir.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Not: İlk rehber denemem eksiklerim varsa söylerseniz sevinirim.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Evet, şimdi size Steamdeki cüzdan bakiyenizi bedava yükseltmeyi göstereceğim. Mantık kısaca: Kendisinden pahalı kartlara sahip olan oyunun kartlarını düşürüp satacağız.
Örneğin;

Alıntıyı görüntüle

1.Yöntem
Herkesin bildiği oyunları indirip bilgisayarda açık bırakıp kart düşmesini sağlamak.

2.Yöntem (Güvenli olmayan yöntem. Yani steam bilgilerinizi uygulama ile paylaşıyoruz.)
Idle Daddy adlı uygulamayı telefonumuza indiriyoruz. Ve steam bilgilerimiz ile uygulamaya giriyoruz. Giriş yaptıktan sonra Kart Düşürme seçeneğinin altındaki Başlat düğmesine basıyoruz. Ve oyunlarımız kart düşene kadar çalışmaya devam ediyor. Örnek Ektedir.
Alıntıyı görüntüle

3- Kartlarımız düştükçe steam pazarında satıyoruz. En düşük fiyatın biraz daha aşağısına koyabilirsiniz.

Geçen 11 Liram vardı kartları pahalı olan oyunları aldım kartları sattım şimdi 4 liram var :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örneğin;

Alıntıyı görüntüle

1.Yöntem

Alıntıyı görüntüle

Idle Master'i de ekle bence rehberine

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen 11 Liram vardı kartları pahalı olan oyunları aldım kartları sattım şimdi 4 liram var :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Idle Master'i de ekle bence rehberine
Benim tam bi bilgim yok Idle Master hakkında. Arkadaşlara yanlış bilgi vermek istemem. :D

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bu sayede 2 hafta içinde 5 tl olan steam bakiyemi 30 tl yaptım önceden

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
6.50 tl skin var satıp yapsam ne kadar olur tahmini ?

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
6.50 TL skin var satıp yapsam ne kadar olur tahmini ?
Çıkan kartların değerine bağlı. Parlak kartlar çıkıyor mesela onlar pahalı. Ben mesela 10TL Yatırdım 14TL geri aldım. 1 Parlak kart düşmüştü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,424
Üyeler
161,045
Son üye
sözlüden kalan
Top Bottom