o şekilde çok uzun surer 1.5 gün bile olabilir idle master fln kullanZup'u arkaya açık bırakıcam değil mi? Başka yapmam gereken bir şey var mı?
M9'umun gitmesini istemiyom ben.o şekilde çok uzun surer 1.5 gün bile olabilir idle master fln kullan
Bu olayı eskiden yapyırodum ve bunun dışında başka ama riskli bir oaly vardı ama fena kaar bırakıyordu. 50 tl bakiyeyle 400 tllelere kadar çıktımEvet, şimdi size Steamdeki cüzdan bakiyenizi bedava yükseltmeyi göstereceğim. Mantık kısaca: Kendisinden pahalı kartlara sahip olan oyunun kartlarını düşürüp satacağız.
1-İlk öncelikle Zup oyunlarından bir kaç tane alıyoruz.
Örneğin;
Alıntıyı görüntüle
2- Kartları düşüreceğiz şimdi.
1.Yöntem
Herkesin bildiği oyunları indirip bilgisayarda açık bırakıp kart düşmesini sağlamak.
2.Yöntem (Güvenli olmayan yöntem. Yani steam bilgilerinizi uygulama ile paylaşıyoruz.)
Idle Daddy adlı uygulamayı telefonumuza indiriyoruz. Ve steam bilgilerimiz ile uygulamaya giriyoruz. Giriş yaptıktan sonra Kart Düşürme seçeneğinin altındaki Başlat düğmesine basıyoruz. Ve oyunlarımız kart düşene kadar çalışmaya devam ediyor. Örnek Ektedir.
Alıntıyı görüntüle
3- Kartlarımız düştükçe steam pazarında satıyoruz. En düşük fiyatın biraz daha aşağısına koyabilirsiniz.
Ve böylece steam cüzdan bakiyemiz yükselecektir.
Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Not: İlk rehber denemem eksiklerim varsa söylerseniz sevinirim.
Bi an M9 u satıp bu işe yatırdın sandım. Ben İdle Daddy kullandım 1 senedir yaklaşık bi sorun olmadı. Ama sen bilirsin. Kendi bilgisayarından yapacaksan bi göreve gir kırmızı kutulara bas öyle bırak ben öyle yaptım direk oynaya basıp bırakmamıştım.M9'umun gitmesini istemiyom ben.
parlak kart ne?Çıkan kartların değerine bağlı. Parlak kartlar çıkıyor mesela onlar pahalı. Ben mesela 10TL Yatırdım 14TL geri aldım. 1 Parlak kart düşmüştü.
Deneyeyim olursa eklerim rehbere. Teşekkürler.Eğer daha çok kar etmek istiyorsanız Zup! Zero oyununun kartlarını alıp rozet işlemeniz. Rozet işleyince eğer SkyZ gelirse en az 15 TL kar edersiniz.
Örneğin normal Door diye kart var. Birde onun Door (Parlak) diye kart düşer. Biraz daha pahalı oluyor parlak kartlar.parlak kart ne?
Evet. Bende şuan şunlar var hepsinden 3-4 kart düşüyor.Bütün zup oyunlarından koleksoyon kartı çıkar değilmi?
Peki bir kart düştükten sonra onu sattığımızda aynı karttan tekrar düşer mi?Evet. Bende şuan şunlar var hepsinden 3-4 kart düşüyor.
Alıntıyı görüntüle
hangi yöntemle yaptın4 tane oyun aldım ve otomatik olarak fakir oldum.
Para kalmadı...
itemleri de sata sata bitirdim
zup alacak param kalmadı yani