Neler Yeni

Yardım Steam'den Alınan Diablo4'e Amazon Game Ödülleri Aktarılabilir mi?

SurkinA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Salih Türkeri
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım - Oyun - Anime
Selamun Aleyküm dostlar. Şu an Battle.net ve Steam üzerinden alınan Diablolar farklı hesaplar sayılıyor diye biliyorum. Steamden Diablo4 satın almıştım, amazon prime game diablo paketleri veriyor ama Steamden aldığım Diabloya bu paketleri aktaramıyorum. Aktarılmıyor mu? Yoksa ben mi yolunu bilmiyorum? Bu konuda bilgisi olanlar var ise paylaşmasından memnun kalırım. İnternette araştırdım ama benzer bir konu bulamadım ya da gözümden kaçtı. Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkürler.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
hesabını bağladın mı steam e
Selamun Aleyküm dostlar. Şu an Battle.net ve Steam üzerinden alınan Diablolar farklı hesaplar sayılıyor diye biliyorum. Steamden Diablo4 satın almıştım, amazon prime game diablo paketleri veriyor ama Steamden aldığım Diabloya bu paketleri aktaramıyorum. Aktarılmıyor mu? Yoksa ben mi yolunu bilmiyorum? Bu konuda bilgisi olanlar var ise paylaşmasından memnun kalırım. İnternette araştırdım ama benzer bir konu bulamadım ya da gözümden kaçtı. Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkürler.

SurkinA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Salih Türkeri
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım - Oyun - Anime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hesabını bağladın mı steam e
Evet, batlle.net hesabım Steam'e bağlı, Steam hesabımda bir bağlantı kısmı göremedim. Acaba diyorum, Battle.net'ten Steam bağlantımı kaldırıp bir daha mı eklesem diyorum. Fakat onu gerektirecek bir hata da göremiyorum.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Evet, batlle.net hesabım Steam'e bağlı, Steam hesabımda bir bağlantı kısmı göremedim. Acaba diyorum, Battle.net'ten Steam bağlantımı kaldırıp bir daha mı eklesem diyorum. Fakat onu gerektirecek bir hata da göremiyorum.

Blizzard Entertainment hesabı bağlı mı​

SurkinA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Salih Türkeri
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım - Oyun - Anime

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler

SurkinA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Salih Türkeri
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım - Oyun - Anime
at almıştın değil mi
Geçen ay orak ve bıçak aldım ama gelmedi, iletişime geçtim ama geri dönüş olmadı. Bu ayki At Setini henüz almadım, eğer başka bir yöntem var ise onu deneyip öyle talep edeyim diye bekletiyorum hâlâ.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Geçen ay orak ve bıçak aldım ama gelmedi, iletişime geçtim ama geri dönüş olmadı. Bu ayki At Setini henüz almadım, eğer başka bir yöntem var ise onu deneyip öyle talep edeyim diye bekletiyorum hâlâ.
biliyor musun bilmiyorum ama ürünü aldığında seni başka yerlere gönderiyor. oralara gidip alıyorsun. yaptın mı öyle bir şey

SurkinA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Salih Türkeri
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım - Oyun - Anime
biliyor musun bilmiyorum ama ürünü aldığında seni başka yerlere gönderiyor. oralara gidip alıyorsun. yaptın mı öyle bir şey
WoW, bak bunu bilmiyordum. Bir görev vs. çıkıyorsa eğer, oyunda yapmadığım görev kalmadı, öyle bir şeye dikkat etmedim. Ben bir daha gözden geçireyim o zaman. Öyle dönüş yapayım.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
WoW, bak bunu bilmiyordum. Bir görev vs. çıkıyorsa eğer, oyunda yapmadığım görev kalmadı, öyle bir şeye dikkat etmedim. Ben bir daha gözden geçireyim o zaman. Öyle dönüş yapayım.
hocam örnepin at vs gibi şeyleri alacdığınız zaman ahıra gidip ordan alıyorsunuz. direk gelmiyor size

SurkinA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Salih Türkeri
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım - Oyun - Anime
hocam örnepin at vs gibi şeyleri alacdığınız zaman ahıra gidip ordan alıyorsunuz. direk gelmiyor size
Nein, maalesef demin talep ettim At paketini ancak herhangi bir bildirim çıkmadı. Biraz bekleyeceğim bakalım, hesaba aktarma süreci vs. vardır belki. Önceki paketin gelip gelmediğini kontrol edeyim. Olmadı bir daha iletişime geçeceğim sanırım.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Nein, maalesef demin talep ettim At paketini ancak herhangi bir bildirim çıkmadı. Biraz bekleyeceğim bakalım, hesaba aktarma süreci vs. vardır belki. Önceki paketin gelip gelmediğini kontrol edeyim. Olmadı bir daha iletişime geçeceğim sanırım.
en son talep et bölümünde çıkan hesap ile kayıtlı hesabınız aynı mı kontrol edin. aynı ise bunlar dışında hiç bir sorun yok gibi gözüküyor. bekleyiniz derim.

SurkinA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Salih Türkeri
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım - Oyun - Anime
en son talep et bölümünde çıkan hesap ile kayıtlı hesabınız aynı mı kontrol edin. aynı ise bunlar dışında hiç bir sorun yok gibi gözüküyor. bekleyiniz derim.
Evet, kontrol ettim aynı hesap. Zamanında Overwatch2 oynarken paketleri temin edebilmiştim ama bu Diabloda oldu bir sıkıntı, bekleyeceğiz artık. Teşekkür ederim vakit ayırdığın için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,109
Üyeler
164,616
Son üye
omer_sylmzo
Top Bottom