Neler Yeni

steamden hediye alamıyorum!

soul

80+ Silver
sorun ne anlam veremedim yardım edin.
1638171578969.png

"thorxium"

80+ Bronze
Bu Sana Birinden Hediyemi Öyleyse Sana Atan Arkadaşının Konumu Türkiyedemi Yada Belkide Steam Profil Ayarlarken Orda Başka Bir Ülke Seçmiştir.

Neden sadece türkiye söyleyeyim şimdi başka ülkede ucuz yada pahalı oluyoya mesela örnek veriyorum arkadaşın Londradan sana Forza'yı 5 birime atıyo ama bizde 52 birim o yüzden Steam izin vermiyor buna.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Sorunun çok onunla alakası yok. Eğer birilerine daha ucuza oyun gönderiyorsun nakit para karşılığı steam bunu engelliyor. Steam desteğe yazmanız gerekli. Hesabınızı güncelleyince düzeliyor.

"thorxium"

80+ Bronze
Ama sen kendin alıyosan dikkat et bendede olmuştu sorun var dedi 200tl Steam kodu alırken ama karttan parayı çekmiş ama cüzdanıma gelmemişti işte aradım Paparayı iade ettiler parayı artık Trendyoldan falan alıyorum Steam kodlarını.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Ama sen kendin alıyosan dikkat et bendede olmuştu sorun var dedi 200tl Steam kodu alırken ama karttan parayı çekmiş ama cüzdanıma gelmemişti işte aradım Paparayı iade ettiler parayı artık Trendyoldan falan alıyorum Steam kodlarını.
Büyük ihtimalle hediye gönderiyor. Kendim de yaptığım için bilgiliyim bu konuda. Steamı ticari amaçlı kullandığımız da cüzdan bakiyesi ile oyun gönderimini yasaklıyor.

soul

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu Sana Birinden Hediyemi Öyleyse Sana Atan Arkadaşının Konumu Türkiyedemi Yada Belkide Steam Profil Ayarlarken Orda Başka Bir Ülke Seçmiştir.

Neden sadece türkiye söyleyeyim şimdi başka ülkede ucuz yada pahalı oluyoya mesela örnek veriyorum arkadaşın Londradan sana Forza'yı 5 birime atıyo ama bizde 52 birim o yüzden Steam izin vermiyor buna.
1638172469135.png

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

soul

80+ Silver
Büyük ihtimalle hediye gönderiyor. Kendim de yaptığım için bilgiliyim bu konuda. Steamı ticari amaçlı kullandığımız da cüzdan bakiyesi ile oyun gönderimini yasaklıyor.
başka hesaba oyun atabiliyorum ama , benim hesapta bir ayar mı yapmam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buradan hangisine basıyorsun. Senin bunu atman olayı açıklamıyor.
sence :/
başlıkta ne yazıyor???

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
başka hesaba oyun atabiliyorum ama , benim hesapta bir ayar mı yapmam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

sence :/
başlıkta ne yazıyor???
O zaman yukarıya bakarsan sorunun ne olduğunu anlayabilirsin.
Sorunun çok onunla alakası yok. Eğer birilerine daha ucuza oyun gönderiyorsun nakit para karşılığı steam bunu engelliyor. Steam desteğe yazmanız gerekli. Hesabınızı güncelleyince düzeliyor.
Steam desteğe yaz çözsünler. Arkadaş boşa yazmamış.
Bunu boşa yazmamışlardır diye düşünerekten, Steam'le iletişime geçin derim.
Alıntıyı görüntüle

soul

80+ Silver
ne yazmam gerek desteğe ?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular