Neler Yeni

Steam'e Kur Güncellemesi Mi Geliyor?

mesut3467

80+ Bronze
Arkadaşlar hesabıma girip indirimlere bakayım dedim. Dün istek listemde segaya ait sonic oyununun fiyat güncellemesi ile yükseltildiğini gördüm. Bugün tekrar baktığımda pek çok oyunun artık satış butonu dahi görülmediğini fark ettim. Acaba kur güncellemesi için oyunlar askıya mı alınıyor bilgisi olan var mı?

sucukreizimiz

80+ Bronze
Arkadaşlar hesabıma girip indirimlere bakayım dedim. Dün istek listemde segaya ait sonic oyununun fiyat güncellemesi ile yükseltildiğini gördüm. Bugün tekrar baktığımda pek çok oyunun artık satış butonu dahi görülmediğini fark ettim. Acaba kur güncellemesi için oyunlar askıya mı alınıyor bilgisi olan var mı?
Yurt dışındaki mağazası yabancı olan arkadaşıma sordum ondada durum böyleymiş olabilir olmayada bilir steamlik sıkıntı olabilir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Şu an bazı oyunların fiyatları gözükmüyor ve satın alınamıyor. Kur güncellemesi söz konusu olabilir. Geç bile kaldılar, yıllardır düşük miktardaydı kur.

mesut3467

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet steame bu konuda sonsuz şükran borçluyuz. Artık onlarda kurtarmadğını farketti sanırım. İşler çirkinleşecek gibi geliyor.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
15 olmasa bile 8 civarı olur kur. Umarım olmaz

sucukreizimiz

80+ Bronze

Burda herkeste çöktüğü söyleniyor sıkıntı olcağını düşünmüyorum.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Burda herkeste çöktüğü söyleniyor sıkıntı olcağını düşünmüyorum.
Steam store normal gösteriyor

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
bi steamin darbe vurmadığı kalmıştı zaten

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
sega bütün oyunlarını 10 la yada bazı oyunlarını 15 le çarptı.

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
Steamde 2000 dolarlık envanter satmış ve yüzlerce defa döviz dalgalanması görmüş bir trader olarak söylüyorum, şu an için bu durum Rus rublesinin değerlenmesiyle ilgili. 1 dolar 66 rubleye ulaşmış durumda (savaş başladığında 80den 140a düşmüştü), bu inanılmaz bir fiyat, dolasıyıyla dünya kadar rus trader ve market abusecüsü var, bunun önüne geçmek için bazen anında müdahale etmesi gerekiyor steam'in. Kaldı ki Antwerp stickerları yayınlanmış, Rusların %20 ucuzdan almasına izin veremezdi Steam. Fakat dalgalı kura rağmen, fakir ülkelerdeki ucuza oyun satma politikasını mutlaka devam ettirecektir Steam, yoksa hiç satış yapamazlar ve işlerine de yaramaz, kimse ortalama oyunlara 30-40 dolar verecek durumda değil diğer ülkelere nazaran, oyunlar azıcık bekleyin indirim vesaire ile steam halledecektir bir şekilde. Market için aynı şeyi söyleyemem

Top Bottom