Neler Yeni

Steel Series Arctis 3 2019 Edition mu yoksa Razer BlackShark V2X mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
Bütçe
1100
Ses kartı olaylarından haberdar olan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim ona göre almak istiyorum sorun yaşamamak için.
Arkadaşlar başlıktaki iki model arasında sürekli gidip geliyorum yardımcı olabilir misiniz acaba? Bütçemi belirttim lütfen aşmayacak şekilde yorum yaparsanız sevinirim müzik dinlerken , sesli görüşmelerde mikrofonu iyi olan dip ses vermeyen ve uzun ömürlü olan anakartımın besleyebileceği olan bir kulaklık arıyorum bilgisayarım Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H sanırım altta da detaylı yazdım zaten uyumlu bir kulaklık ve düzgün mikrofonlu kulağımı rahatsız etmeyecek bir şeyler arıyorum en azından 2 sene götürse yeter.

Lenovo Legion 5 Pro 82JQ00GMTX Ryzen 7 5800H 32 GB 1 TB SSD RTX3070 16" Notebook
Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H​

Burka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Turucu
Ses kartı olaylarından haberdar olan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim ona göre almak istiyorum sorun yaşamamak için.
Arkadaşlar başlıktaki iki model arasında sürekli gidip geliyorum yardımcı olabilir misiniz acaba? Bütçemi belirttim lütfen aşmayacak şekilde yorum yaparsanız sevinirim müzik dinlerken , sesli görüşmelerde mikrofonu iyi olan dip ses vermeyen ve uzun ömürlü olan anakartımın besleyebileceği olan bir kulaklık arıyorum bilgisayarım Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H sanırım altta da detaylı yazdım zaten uyumlu bir kulaklık ve düzgün mikrofonlu kulağımı rahatsız etmeyecek bir şeyler arıyorum en azından 2 sene götürse yeter.

Lenovo Legion 5 Pro 82JQ00GMTX Ryzen 7 5800H 32 GB 1 TB SSD RTX3070 16" Notebook​

Steelseries benxe

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steelseries benxe
Nedenini açıklayabilir misin deneyimleme şansın olmuş muydu acaba? Bir de bir takım söylentiler duydum ses kartı ile mi alakalı emin değilim ama steel series arctis 3 de sanırım mikrofon veya kulaklıkta düşük ses / çalışmama gibi sorunlar meydana gelebiliyormuş bu konu hakkında bir fikrin var mı?

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,075
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50

Lenovo Legion 5 Pro 82JQ00GMTX Ryzen 7 5800H 32 GB 1 TB SSD RTX3070 16" Notebook​

Bütçeyi azıcık arttırabilirsen bunu tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
Bütçeyi azıcık arttırabilirsen bunu tavsiye ederim.
Merhabalar aynısını 992.25 e buldum akakçe üzerinden ama sorum şu bu dediğiniz model diğer iki kulaklıktan iyi midir? Özelliklerinden ve iyi olduğu kısımlardan bahsedebilir misiniz acaba rica etsem?

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,075
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
Merhabalar aynısını 992.25 e buldum akakçe üzerinden ama sorum şu bu dediğiniz model diğer iki kulaklıktan iyi midir? Özelliklerinden ve iyi olduğu kısımlardan bahsedebilir misiniz acaba rica etsem?
Büyük ihtimal bulduğunuz x modeli. Kraken v3 ün en yüksek modeli benim attigim. X veya başka eklenti olanları aynı kulaklığın düşük versiyonları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Isolation32 size detaylı bilgi verir

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
Büyük ihtimal bulduğunuz x modeli. Kraken v3 ün en yüksek modeli benim attigim. X veya başka eklenti olanları aynı kulaklığın düşük versiyonları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Isolation32 size detaylı bilgi verir
Anlıyorum teşekkürler kontrol ettim dediğiniz gibi x olanına bakmışım ben ama şu anlık en fazla 1.1k ya çıkabilirim dediğim gibi ona göre ve ana kartımla uyumlu olacak önerileri dinlemek isterim bilgilendirme için tekrardan sağ olun.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,075
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
Anlıyorum teşekkürler kontrol ettim dediğiniz gibi x olanına bakmışım ben ama şu anlık en fazla 1.1k ya çıkabilirim dediğim gibi ona göre ve ana kartımla uyumlu olacak önerileri dinlemek isterim bilgilendirme için tekrardan sağ olun.
Rica ederim inşallah güzel bulursunuz 😊

kırmızışarapp

80+ Silver

Lenovo Legion 5 Pro 82JQ00GMTX Ryzen 7 5800H 32 GB 1 TB SSD RTX3070 16" Notebook

Razer veya hyperx cloud 2 bakmanı öneririm.

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
ses kartı olan bir kulaklık bak şansa bırakma işini ayrıyetten blackshark v2 ile kraken v3 e bakabilirsin bütçe yetmezse aoc gh300 bakabilirsin

kırmızışarapp

80+ Silver
Merhabalar Razer derken neyi kastettiniz daha çok açabilir misiniz? Hyper x Cloud 2 ye mevcut ayırdığım bütçe ne yazık ki yetmiyor başka öneriniz varsa açığım.
İndirimle bütçenize kadar iniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,452
Üyeler
161,053
Son üye
Emreozy
Top Bottom