Neler Yeni

Steel Series Arctis 3 2019 Edition mu yoksa Razer BlackShark V2X mi?

Eness0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Enes Cansev
Çok teşekkürler eğer 1.3k ya çıkarsa bütçem bakacağım peki bir şey sormak istiyorum Black Shark v2x sizce Steel series Arctis 3 e tercih edilebilir mi Itopya da kulaklık standı hediyesi de varmış arctis 3 de yükseliyor sanırım fiyatı
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun için alacağım birde sesli konuşmak için 7.1 desteği olsa birde kulağımı ağrıtmasa yeter benim için blackshark v2x işimi görürmü diye düşünüyorum

Sence BlackShark V2X e yönelmem doğru olurmu? birisi 899 TL + kulaklık standı veriliyor hediye olarak diğeri de 1099 TL en ucuz olarak gördüğüm
blackshark daha iyi bir tercih olabilir diye düşünüyorum

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
ben blackshark v2x i ses kartı olmadığı için almamıştım kötü çıkarsa bir de onunla uğraşmak istemedim
kraken v3 de mic ayarıyla temiz bir ses alınabiliyor aynı şekilde blackshark v2 de de alabiliyorsun v2x de ise biraz anakartına bağlı istediğin performansı alamayabilirsin reddit üzerinde yabancılar blackshark v2x mic kalitesini çok yerden yere vurmuşlar

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Berk
Arctis 3 2019 edition 1.5 yıl kadar kullandım. Rahatlık olarak mükemmel, ses yüksekliği olarak benim beklentimin altında kalmıştı. Sonrasında satıp, Corsair aldım. Razer hakkında bilgim yok ne yazık ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
blackshark daha iyi bir tercih olabilir diye düşünüyorum
Anlıyorum teşekkürler sanırım bende tercihimi o yönde kullanacağım ya extra bir şey olmazsa

ben blackshark v2x i ses kartı olmadığı için almamıştım kötü çıkarsa bir de onunla uğraşmak istemedim
kraken v3 de mic ayarıyla temiz bir ses alınabiliyor aynı şekilde blackshark v2 de de alabiliyorsun v2x de ise biraz anakartına bağlı istediğin performansı alamayabilirsin reddit üzerinde yabancılar blackshark v2x mic kalitesini çok yerden yere vurmuşlar
Ses kartım iyiyse herhangi bir problem yaşamam değil mi itopya da şartsız iade yapılabiliyor mu acaba veya değişim tecrübesi olan var mı itopyayla alakalı?

Arctis 3 2019 edition 1.5 yıl kadar kullandım. Rahatlık olarak mükemmel, ses yüksekliği olarak benim beklentimin altında kalmıştı. Sonrasında satıp, Corsair aldım. Razer hakkında bilgim yok ne yazık ki.
Deneyimlerini aktardığın için teşekkür ederim günümüzde alınır mı sence? Yoksa diğerlerini denemek daha mı iyi olur?

kırmızışarapp

80+ Silver
buradan baktım da ama sanki steel series daha ön planda gibi duruyor şu anki ses kartım destekliyorsa ekstra masrafa girmek istemem birde dediğiniz kulaklık 1700 TL bandında sanırım max bütçe olarak 1.1 k demiştim de

Anlıyorum teşekkür ederim stoklara yetişememe gibi bir sorun olmaz değil mi? Yıl başında herkes çöktüğü için pirince giderken elimdeki bulgurdan da olmak istemem malüm asgari ücrete de zam geliyor fiyatlar uçabilir her an.
Zannetmiyorum öyle bir şey olacağını. Razer tarafında Blackshark V2 X öneririm. Bu da baya önerilen bir model.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Berk
Anlıyorum teşekkürler sanırım bende tercihimi o yönde kullanacağım ya extra bir şey olmazsa

Ses kartım iyiyse herhangi bir problem yaşamam değil mi itopya da şartsız iade yapılabiliyor mu acaba veya değişim tecrübesi olan var mı itopyayla alakalı?

Deneyimlerini aktardığın için teşekkür ederim günümüzde alınır mı sence? Yoksa diğerlerini denemek daha mı iyi olur?

Ses yüksekliği senin için önemli değilse alınır ancak ses kasılacak oyunlar oynuyorsan "bence" alınmaz.

kırmızışarapp

80+ Silver
Bence arctis 3 ve eski kraken serisine bulaşmayın. Blackshark V2 X veya Cloud 2 iyidir. Hatta wireless düşünürseniz indirimlerde 1000tl'ye kadar düşüyor HyperX Cloud Core Wireless. Kullanıyorum çok iyi kulaklık f/p olarak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
Çok sağolun BlackShark V2X i düşünüyorum ses kartımın uyumlu olup olmadığını siz anlayabilir misiniz acaba?

Ses yüksekliği senin için önemli değilse alınır ancak ses kasılacak oyunlar oynuyorsan "bence" alınmaz.
Aa tamam o zaman uzak durmam iyi olacaktır sağ olun sizin dönüşleriniz gerçekten karar vermemde etkili oldu.

Bence arctis 3 ve eski kraken serisine bulaşmayın. Blackshark V2 X veya Cloud 2 iyidir. Hatta wireless düşünürseniz indirimlerde 1000tl'ye kadar düşüyor HyperX Cloud Core Wireless. Kullanıyorum çok iyi kulaklık f/p olarak.
İndirimleri beklecek kadar vaktim olsaydı kesinlikle tercih ederdim aslında ama şimdilik BlackShark V2X e yöneleceğim gibi duruyor sanırım sadece kafamı kurcalayan dediğim gibi ses kartı olayı var onu da bir gözden geçirsem tamam olacak.

kırmızışarapp

80+ Silver
Çok sağolun BlackShark V2X i düşünüyorum ses kartımın uyumlu olup olmadığını siz anlayabilir misiniz acaba?

Aa tamam o zaman uzak durmam iyi olacaktır sağ olun sizin dönüşleriniz gerçekten karar vermemde etkili oldu.
Anakartınız nedir ? Anakartınız güncel ise ses kartına ihtiyacınız olmaz. Anakart üzerindeki ses kartı yeterli oluyor genelde.

kırmızışarapp

80+ Silver

İndirimleri beklecek kadar vaktim olsaydı kesinlikle tercih ederdim aslında ama şimdilik BlackShark V2X e yöneleceğim gibi duruyor sanırım sadece kafamı kurcalayan dediğim gibi ses kartı olayı var onu da bir gözden geçirsem tamam olacak.
En iyisi amazondan alın. Eğer beğenmezseniz 1 ay içinde iade edebiliyorsunuz. Hem indirime girerse cloud 2 veya cloud core wireless onlara geçersiniz iade edip.

Laptop kullanılıyorum da laptop model ve markasını söylesem sana rica etsem söyler misin uyumlu mu? diye
Söyleyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
En iyisi amazondan alın. Eğer beğenmezseniz 1 ay içinde iade edebiliyorsunuz. Hem indirime girerse cloud 2 veya cloud core wireless onlara geçersiniz iade edip.

Söyleyebilirsiniz.
Amazon veye Itopya dan alacağım muhtemelen Itopya ya sordum mail atarak umarım iade alıyorlardır almıyorlarsa amazon sanırım.

Söyleyebilirsiniz.

Lenovo Legion 5 Pro 82JQ00GMTX Ryzen 7 5800H 32 GB 1 TB SSD RTX3070 16" Notebook
Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H​

kırmızışarapp

80+ Silver
Amazon veye Itopya dan alacağım muhtemelen Itopya ya sordum mail atarak umarım iade alıyorlardır almıyorlarsa amazon sanırım.

Lenovo Legion 5 Pro 82JQ00GMTX Ryzen 7 5800H 32 GB 1 TB SSD RTX3070 16" Notebook
Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H​

İtopya'ya bulaşma XD İade konusunda hepsinden iyi amazon...

Top Bottom