Neler Yeni

Öneri Steel Series Rival 3 vs Asus Rog Keris ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
AHMET KUTAY GÜVEN
Hangisini alayım kararsız kaldım Keris 750 tl itopyada indirimde piyasası 900 1k arası ve kullananlar bildigim kadarıyla memnun ama Steell series de mouse piyasasının babası kafam çok karıştı agırlık bakımından Keris çok daha hafif 65 g, Rival 3 ise 106 g. Geri kalan çogu özellik aynı

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Hangisini alayım kararsız kaldım Keris 750 TL itopyada indirimde piyasası 900 1k arası ve kullananlar bildigim kadarıyla memnun ama Steell series de mouse piyasasının babası kafam çok karıştı agırlık bakımından Keris çok daha hafif 65 g, Rival 3 ise 106 g. Geri kalan çogu özellik aynı
Keris

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
SteelSeries mouse piyasasının babası falan değil. Rival 3 berbat bir mouse, switchleri berbat, sensörü fena değil, LOD sorunu var. Kim ne derse desin mouse piyasasının babası BenQ'dur, Razer'dır, belki Logitech'dir.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
SteelSeries mouse piyasasının babası falan değil. Rival 3 berbat bir mouse, switchleri berbat, sensörü fena değil, LOD sorunu var. Kim ne derse desin mouse piyasasının babası BenQ'dur, Razer'dır, belki Logitech'dir.
Mouse piyasasının babaları bellidir ; Lamzu veya Ninjutso'dur.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Lamzu model olarak en iyilerden biri olabilir ama yeni bir marka.
Yeni bir marka olması benim gözümde bir şeyi değiştirmiyor. Global olarak düşünürsek bunlardan daha iyi markalar tabii ki de var(örnek olarak gwolves) fakat fiyat performans olarak 2 marka benim gözümde best. Kendim de lamzu atlantis kullandığım için rahat bir şekilde bunları söyleyebiliyorum.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Yeni bir marka olması benim gözümde bir şeyi değiştirmiyor. Global olarak düşünürsek bunlardan daha iyi markalar tabii ki de var(örnek olarak gwolves) fakat fiyat performans olarak 2 marka benim gözümde best. Kendim de lamzu atlantis kullandığım için rahat bir şekilde bunları söyleyebiliyorum.
Konu dışına çıkmayalım. Lamzu'nun taş çatlasın 10 tane mouse'u vardır. Marka olarak tepeye oturmasına daha var.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Nays ile İtopyadan alışveriş yapabilir miyim onu bilmiyorum Direkt kart numarası vb girip mi yapıyoruz yoksa başka bir şekildemi onu sordum
Yapabilirsiniz ama cashback vermez. Direkt kart numarasını girin, VISA olarak gözükür. Taksit yapamazsınız bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,910
Üyeler
168,055
Son üye
Wynn
Top Bottom