Savaş AKIN
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Steelseries apex m500 cherry mx red switch 2.el alınır mı yada başka önerileriniz varsa bekliyorum
Herkese iyi forumlar
Herkese iyi forumlar
200-300₺ arasındaGoogle'da gördüğüm kadarıyla sıfır ürünü satılmıyor. Kendim XPG Infarex K20 kullanıyorum. Zamanında 206 TL'ye satın almıştım. Ve bütçen nedir?
Şuanda İtopya'da 3.yıl indirimleri sürmekte ve Razer'ın şöyle bir klavyesi var fakat mekanik değil.200-300₺ arasında
Mekanik klavye lazım bana 2. el temiz kullanılmış bulunursa alınabilir mi yoksa çok mu eski sizin düşünceleriniz nedir merak ettim sadeceŞuanda İtopya'da 3.yıl indirimleri sürmekte ve Razer'ın şöyle bir klavyesi var fakat mekanik değil.
Yine İtopya'da HyperX fakat mekanik değil.Razer Cynosa Lite Chroma Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA
Razer Cynosa Lite Chroma Türkçe RGB Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ03-02742100-R3L1 ITOPYA'da.www.itopya.com
GameBooster RGB Mekanik KlavyeHyperX Alloy Core Membran Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA
HyperX Alloy Core Membran Türkçe RGB Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile KB5ME2-TU ITOPYA'da.www.itopya.com
GameBooster G92K King Aydınlatmalı Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
GameBooster G92K King Aydınlatmalı Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G92K ITOPYA'da.www.itopya.com
Eğer dediğiniz gibi temiz kullanılmış bulabilirseniz ve içinize sinerse tabii ki alınabilir.Mekanik klavye lazım bana 2. el temiz kullanılmış bulunursa alınabilir mi yoksa çok mu eski sizin düşünceleriniz nedir merak ettim sadece
Bu segmentte başka 2.el klavye öneriniz var mı acabaEğer dediğiniz gibi temiz kullanılmış bulabilirseniz ve içinize sinerse tabii ki alınabilir.
Dediğiniz gibi ben de sıfır ürün almaktan yanayım fakat steelseries logitech corsair gibi markaların mekanik klavyelerin fiyatları çok yüksek gidip de gamepower yada rampage klavye mi alayım ne yapalım nakit bu kadar2.El piyasasıyla çok ilgili değilim. Kendim sıfır ürün almandan yanayım.