Neler Yeni

SteelSeries Arctis 1 3.5mm Jak Kablolu Versiyonu Nasıldır ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
330 TL ye alınır mı? ?, başka SteelSeries ekipmanlarıda olunca uyumlu olsun diye almak istiyorum ama 330TL yi hak eder mi? ?

Padleri kumaş gibi duruyor bu da deriye göre daha az terleme yapar demektir benim için önemli ve güzel bir şey.
Sadelikte önemli, yani ışıklı mışıklı kulaklık sevmiyorum o yüzden sadeliğide iyi.

Kullanan kişiler yorumlarını belirtirse sevinirim, saatlerce kafada durunca sıkıntı oluyormu ?, ses kalitesi, oyun ve müzik için tatmin edicimi ?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
330 TL ye alınır mı? ?, başka Steelseries ekipmanlarıda olunca uyumlu olsun diye almak istiyorum ama 330TL yi hak eder mi? ?

Padleri kumaş gibi duruyor bu da deriye göre daha az terleme yapar demektir benim için önemli ve güzel bir şey.
Sadelikte önemli, yani ışıklı mışıklı kulaklık sevmiyorum o yüzden sadeliğide iyi.

Kullanan kişiler yorumlarını belirtirse sevinirim, saatlerce kafada durunca sıkıntı oluyormu ?, ses kalitesi, oyun ve müzik için tatmin edicimi ?
Bence kesinlikle alınır.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,020
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bir kaç dakikalığına test etmiştim, oldukça beğendiğim bir kulaklık. Eğer bütçen varsa Arctis 3 2019 tavsiye ederim ancak yoksa Arctis 1'de kesinlikle üzmez.
Oyun için bir fikrim yok fakat ses kalitesi gayet iyi. Müzik sever isen seni üzmez.

ramazannn361

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ramazan Efe
330 TL ye alınır mı? ?, başka Steelseries ekipmanlarıda olunca uyumlu olsun diye almak istiyorum ama 330TL yi hak eder mi? ?

Arctis bi tam f/p kesinlikle alınır

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler yorumlarınız için :).

Simerush

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Semih Sungur
Instagram
semihsungur26
Steam
semihsungur_1

şu an kullandığım kulaklık. kullanımı rahat konforlu. ayrıca mikrofonu da çıkarabiliyorsun. ses kalitesi iyi derecede ben aldığımda 250 tl idi. tavsiye ederim.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şu an kullandığım kulaklık. kullanımı rahat konforlu. ayrıca mikrofonu da çıkarabiliyorsun. ses kalitesi iyi derecede ben aldığımda 250 tl idi. tavsiye ederim.

Mikrofon çıkarılıyormu, bu güzel işte :), teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ataberk Yayla
Corsair hs 35 de ikinci önerim olabilir.

Top Bottom