Ya knk sen iyi diyon da diğer yorumlara baktiğimda çok beğenen yok acaba almali miyim?çok bilgisayara bakamıyorum. Kullandığım zamanlarda, çok hafif olduğu için kafa yormuyor. Yazılım ayarlarını kendine göre ayarlayınca mikrofon çok kaliteli seviyelere geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kulak pedleri kumaş olduğu için terlemede olmadı
Yani bu fiyat civarındaki kulaklıklardan ne bekliyorlar anlamıyorum. Jbl 450den geçtim. İlaç gibi geldi.Ya knk sen iyi diyon da diğer yorumlara baktiğimda çok beğenen yok acaba almali miyim?
Pchocasının videosunu izle her şeyi güzelce anlatıyor.Yani bu fiyat civarındaki kulaklıklardan ne bekliyorlar anlamıyorum. Jbl 450den geçtim. İlaç gibi geldi.
Ne önerirsin?hayır
Evet baya guzel demis pc hocasi galiba alicam yaYani bu fiyat civarındaki kulaklıklardan ne bekliyorlar anlamıyorum. Jbl 450den geçtim. İlaç gibi geldi.
Pchocasının videosunu izle her şeyi güzelce anlatıyor.
Razer öneren arkadaşlar da neden önerdiklerini yazsın ona göre al.Ne önerirsin?
Evet baya guzel demis pc hocasi galiba alicam ya
Kullanmıyorum ama benim kulaklığım corsair voide elite streo ama corsair kalitesini bilen bilir kafa yormuyorhiç ses kalitesi güzel mikrofon çok iyikullaniyor musun? Kullaniyorsan herhangi bir sikayetin var mi?
cloud 2 öneririmNe önerirsin?
Evet baya guzel demis pc hocasi galiba alicam ya
Tamam knk onunda bir incelemelerine bakayimKullanmıyorum ama benim kulaklığım corsair voide elite streo ama corsair kalitesini bilen bilir kafa görmüyor hiç ses kalitesi güzel mikrofon çok iyi
2100tl cloud 2 butcemi aşiyorcloud 2 öneririm
Cloud 2 o fiyata alınmaz zatenTamam knk onunda bir incelemelerine bakayim
2100tl cloud 2 butcemi aşiyor
nasıl la bu kulaklık yıllardır 1k bandına önerdiğim kulaklıktır o zaman emin değilim ama şunu söyleyeyim arctis 5 kullandım ve memnun kalmadımTamam knk onunda bir incelemelerine bakayim
2100tl cloud 2 butcemi aşiyor
Hocam o kulaklık aldı başını gitti 2300 lira oldu. Maks. 1300 lira verilir ona.cloud 2 öneririm
corsair void elite kullanıyorum daha geçen gün elime ulaştı.Steelseries arctis 1 alinir mi sizce biraz arastirdim ama insanlar onun yerine onerdikleri kulakliklarin çogu daha kalitesiz şeylerdi?
Bu kulaklığı biraz kullanıp iade ettim. Pek iyi değil tavsiye etmem razer blackshark v2x usb girişlisi iyiSteelseries arctis 1 alinir mi sizce biraz arastirdim ama insanlar onun yerine onerdikleri kulakliklarin çogu daha kalitesiz şeylerdi?